Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz pjen #46356 üzenetére

    "Átlagos körülmények között sacc 0,05%.Ugye egész máshogy fest."

    persze, hogy máshogy fest, csak éppen az egyik szám már felmért, valós esetekből, korrekt statisztikai módszerekkel készült, a másik pedig, ami mellett érvelsz, pjen nikkű fórumozó hasraütése. :U

    gyerekek, látom, hogy beerősített ma reggel pár szkeptikus(abb arc), de ezt nem lehet így csinálni. oké, zavar a média, oké, az érzéseid (!) alapján nem olyan vészes cucc ez, de ezek lényegtelen dolgok a valóság tekintetében, és NEM LEHET a valóságot megpróbálni kényszeresen ráhúzni az elméleteitekre.

    a valós halálozást per pillanat olyan 1,6% körülire teszik az eddigi mért, és azokból kalkulált adatokkal. ez nem azt jelenti, hogy ez örökre itt marad, se azt, hogy amikor nem, akkor majd te/ti jól beírhatjátok, hogy háháhá, ti megmondtátok.

    de ha meg akartok mondani valamit (nem csak ti, bárki), akkor támasszátok már alá számokkal, érvekkel, így március óta azért van pár.

    az ilyen "tünetmentes gyerekek terjesztik a legjobban" állítások, amire Asbee is felkapta a fejét tegnap, szintén csak úgy röpködnek, pedig minden ilyennek súlya van és igazolni kéne, vagy nem tényként kezelni.

    uff.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák