Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Drizzt

    nagyúr

    válasz pjen #45413 üzenetére

    Ha feltetelezzuk, hogy a 10% igaz, akkor:
    - Ilyen tempoval terjedve 10-szer ennyi ido, mire mindenkin atmegy. Tehat kb. 90 honap(tobb, mint 7 ev). Addig kellene a mostani szinten lennie ehhez a vedekezesnek vilagszerte. Nyilvan ez egy csomo egyeb tenyezot nem figyelembe nem vevo, nagyon leegyszerusitett szamitas, ami biztosan nem realis(pl. nyajimmunitas lete es szukseges fertozottsegi arany, olyan csoportok, akik akkor is komolyabban vedekeznek, ha az eppen nem kotelezo). Es az olyan aprosagokrol nem is volt meg szo, hogy ha valaki mondjuk 2 ev utan ujra elkapja, nem igazan biztos meg, hogy lesz egyaltalan barmilyen immunitasa az ujabb fertozes/betegseg ellen.
    - Ha nagyobb tempoval engedik terjedni, sokkal tobb lesz az aldozat(eletben es sulyos szovodmenyben), mert az egeszsegugyi kapacitast vilagszerte novelni szinte lehetetlen kategoria.
    - Ha sikerul csokkenteni a tempot, az aldozatok szama alacsonyabb lehet. Ha lesz hatekony oltas(, ez is kerdeses meg mindig), akkor olyan jovo nyaron hozzajuthatunk(jo, ez sem 100%). Ha addig sikerul kihuzni minimalis fertozesszammal, akkor lesz sikeres a szememben a jarvanykezeles(aminek a sikeressege nalam = aldozatminimalizalas(elet es szovodmeny szamaban)).

    I am having fun staying poor.

Új hozzászólás Aktív témák