Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
válasz aprokaroka87 #32056 üzenetére
Szerintem is tok mindegy, hogy most a gyerekek otthon vannak vagy az iskolaban. Ha nem tudom a gyereket teljesen izolalni mas gyerekektol, akkor ugyanugy elkaphatja es tovabbadhatja csaladon belul.
Nekunk nincs gyerekunk, de szomszed, kozeli rokon es munkatarsak peldaibol azt latom, hogy egyikuk sem tudja a gyereket teljesen elizolalni mas gyerekektol. Ugye a gyerekeknek nem kotelezo a maszkhordas, igy egy bevasarlas alkalmaval is elkaphatja a virust, hazamegy, lefertozi a felnotteket. A felnottek ha munkahelyen nem viselnek maszkot, rogton tovabbadjak a gyerektol kapott fertozest.
A gyerek bandazik, tudom, meg lehet neki tiltani, lehet, hogy virusos nem lesz, de lesz neki mas mentalis baja. En az atlagnal intorvertaltabb vagyok, de nyari szunetben meg nekem is jo volt haverokkal jatszani, biciklizni, vagy elmenni horgaszni, furdeni. Egy normalisabb gyerek szerintem begolyozik, ha nem szabad mas gyerekekkel talalkoznia, iskolaba mennie, csak otthon ulni es varni, hogy majd egyszer talan jobb lesz.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Külpolitika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bestbuy játékok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Ingatlanos topic!
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest