Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz solti #25443 üzenetére

    a hozzaertes csak egy bolsevik trukk :B

    komolyra forditva: ITskent a munkamat el tudna vegezni az emlitett szakacs, ha meglenne a megfelelo szakiranyu kepzese, ami tobb ev. fertozesbiologus letezo fogalom, 3+2 eves kepzesrol beszelunk. phd erre 3-4 ev helyfuggoen. egy szakacs normal esetben a statisztikahoz se feltetlenul ert, anelkul meg eleve eselytelen predikciokat szamolgatni.

    android programozasnal alapvetoen vannak szenzorok, csak ahhoz specialis jogosultsagok kellenek, amiket hivatalos forrasbol telepitve muszaj elfogadnia a usernek. a jogosultsagok bent vannak az XML fileban: emiatt appstore telepiteskor muszaj elfogadtatni, ha meg nem rakod be az XMLbe akkor meg az APP nem fog lefordulni, szoval futni egesz biztosan nem fog. nem appstorebol meg ugye eleve nem ajanlott semmit telepiteni, hacsak valaki nem explicit backdoort akar nyitni a telefonjara.

    szoval ne vicceljunk mar, atlagjoska a sajat velemenyet max a dunning-kruger miatt tartja sokra, egyebkent meg lovese sincs a temahoz. ugyanugy ahogy az en munkam nem tudna elvegezni, ugyanugy nem tudna elvegezni egy biologus vagy egy statisztika speces munkajat.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák