Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Reggie0 #23286 üzenetére

    Félig-ideális forgatókönyv, ha már egyszer Kínából beeresztették:

    Febr. 22-én, az olasz balhé indulása NAPJÁN:
    - Hermetikusan lezárják Lombardiát és Veneto-t. Se magyar, stb karneválon s.ggrázó turista, se brit, svájci, stb olaszházikós nyugger, se vándormelós nem megy sehova, ottmarad ahol van (nem érdekel a hiszti, ebbe tuti nem hal bele 100e európai)
    - Akik Február 1 után É-Olaszban jártak, azoknak instant karantén. Aki megsérti/pl repjegyadatokból kiderül, h arra járt de szrik rá, annak 1 ICU egész havi ktg.-e legyen a büntetés.
    - A nemzetközi, sőt régióközti személyforgalom instant karanténesítése: aki 200km-nél messzebbre utazik, annak irány a 2hét karantén
    - A távolsági tömegközlekedés (100km+, vonat, repülő, hajó) szüneteltetése
    - Arc+orr kötelező eltakarása minden szituációban, amikor esélyes a 2m-nél közelebbi találkozás másik humanoiddal.
    - 10 főnél nagyobb csoportosulások-rendezvények instant tiltása, 10+ezer EUR-s büntetési tételek mellett (igen, ha drónpilótaként 10-20e EUR a bünti, ha repülsz egy spanyol nemzeti park csücskében, akkor emberéletek veszélyeztetése se legyen már centes tétel)
    - Ahol feltűnik egy fertőzött, ott az iskolák, még nyitva lévő kisebb bárok, éttermek, stb zárása 100km-es körzetben
    - Kötelező Home Office minden billentyűzetb.szkuráló állásban, közben a tömegközlekedés járatait nem ritkítani
    - Iskolákban a látszólag nem érintett területeken szigorú higiénia kikényszerítése + akit csak lehet (=vigyáz rá egyik szülő) hazaküldeni, érintett területeken értelemszerűen zárlat.
    - Tömegközlekedési eszközök rendszeres fertőtlenítése

    Eredmény: Lombardiában felfutott volna mondjuk a mostani felére a csúcs, a kontinens többi részén pedig csak néhány helyen tűnt volna fel egyáltalán a járvány, ami a helyben is működő intézkedések miatt 2-3 lappangási periódus alatt elhal. Európa így megtisztul, azaz kontinensen belül már kb Ápr. elején-közepén 0 fertőzött mellett indulhatott volna a személyforgalom, mindenhol iskolák, nagyobb boltok. A külső határokat viszont fokozottabban kellene őrízni, hogy senki se hozhassa be.

    Végülis elértük a hasonló szigort, azaz a nép szív rendesen - csak mivel mindent későn indítottak a nép hisztije, tüncikézhetnékje, nőnapifelvonulhatnékja miatt, a szigor mellé jó sok halottat is kaptunk + már eleve tovább tartott, mint időben bevezetve tartott volna. Ráadásképp ha tetszik, ha nem, egy ilyenből a műkörömhisztiseknek köszönhetően akkora második hullám lesz, hogy nem a szigor, hanem a lebetegedett tömegek miatt fog fulldokolni a gazdaság.

    #23290: a Thaiföldön k.rvázó lesz szíves egy év szünetet tartani és felírat a dokival 5doboz tesztoszterongátlót. Ha nem tetszik, mehet kocsival.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák