Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricardo

    félisten

    válasz kwzatz #113998 üzenetére

    "Nekem ezzel kapcsolatban azt esik nehezemre megérteni, hogy még hasonlót sem írtam a topic-ban, de rendszeresen jön elő a velem szembeni vitákban, és nem látom a relevanciáját."

    Valószínüleg annak a a hozadéka, hogy az álláspontod az oltással kapcsolatban (antiwax vonal)az ő álláspontjukhoz hasonló.

    "Egyébként a Covid hosszútávú hatásával/longcoviddal kapcsolatban is megfigyeltem azt az érdekességet itt a fórumon, hogy egyesek megfertőződtek, azóta kaptak 2-3 oltást, és elkönyvelték magukban, hogy a "long covid" sanyargatja őket még hónapokkal később is"

    Aki elkapta, és miután " meggyógyult" visszamaradt tünetek? Aztán rá x idővel kapta az oltást? Nála mondjuk nehéz arra fogni hogy az oltás okozza, hiszen előtte is megvolt. Most lehet azt mondani hogy "tuti elmúlt volna ha nem kap oltást" de ez csak találgatás. Mint ahogy az, hogy lehet hogy pont az oltás miatt nem súlyosbodtak aezek a tünetek utólag. Hidd el, akit megrángat ez az izé, az nem szeretne újra találkozni vele élesben.

    "Az is megfogalmazódott már bennem, hogy az oltottaknak nem pont örülni kellene, hogy van, aki nem oltatja magát, így legalább erről is lesz később információ? Ha mindenki beoltatja magát, ki lesz a kontrollcsoport? "

    Igen tuti örül az oltott az oltatlan kontroll csoportnak. Főleg hogy miattuk húzódik el ez az egész szívás ami most a világban van.

    Mindegy. Engedjük el. Láthatólag nem fogunk azonos álláspontra kerülni.

Új hozzászólás Aktív témák