Új hozzászólás Aktív témák

  • kwzatz

    őstag

    válasz Asbee #113096 üzenetére

    "Már olyan képességetek is van, amivel megmondjátok a másikról mit csinál? :)"
    Mivel nem tagadod nyíltan, ezért most már szinte biztos vagyok benne. Úgyhogy jah, készítheted azt a kart, nem lesz már értelme tanulmányokat nézegetni/elmélkedni sem, marad az, hogy teljesíted a parancso(ka)t, szófogadóan, ahogy valószínűleg egész életedben tetted vagy keresel másik munkát (ha lesz egyáltalán olyan egy idő után).

    "Ne aggódj, eljön majd ismét az ideje mikor nem csak a munkába kell. :)"
    "De tudom, ti nagy szabadságharcosok, kitartotok a végsőkig."

    Jól gondolod, ilyen, ha az embernek van gerince, de ezt neked hiába is próbálnám elmagyarázni, nem értenéd. Ha a világ eljut arra a pontra, amikor két lehetőség van, vagy rád kényszerítenek valamit erővel, amit nem szeretnél vagy a teljes ellehetetlenülés/halál a másik opció, akkor az a világ már úgyis olyan, amilyenben nem nagyon érdemes élni. Bennem is dolgozik már erősen millió okból a "csakazértse", úgyhogy Covid elleni oltást, amíg nem fognak le, és nem adják be erővel, addig nem fogok kapni. Tudod hogy van ez, "a gyáva nap mint nap meghal, a bátor csak egyszer".

    Egyelőre kettőnk közül ezt neked kellene feldolgozni szerintem, téged fognak valószínűleg rendszeresen oltani, nem engem. A véleményed, meg hogy "nem vagy az eszetlen vakcinázás híve", már nem nagyon fog számítani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák