Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #159320 üzenetére
látod, ezért szeretem én a Juve meccseket: ritka jót tudok rajtuk aludni ...simán receptre kellene felírni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
venember83
nagyúr
1,39 vs 0,79. Végül is teljesen okés, a realitást tükrözi a szent statisztika, a kerekítés szabályai szerint ez pont 1-1, ez is lett a végeredmény.
Romano szerint Coutinho a Villához távozhat kölcsönben, kivásárlási kötelezettség nélkül. Csak a fizetés apró problémáját kell a feleknek valahogy megoldani.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
nem értem amúgy, mi bajotok van az esti meccsel.. szerintem jó kis clash volt. főleg olasz közvetítéssel
és én azt mondom, a juve nem volt szar. más kérdés, hogy a napoli sem
azért nem véletlen, hogy ott van a tabella elején. nem a varjak hordták nekik össze.
a juve nem volt szar, igenis veszélyes volt, és sajnos, tudtak is egyenlíteni. lövöldöztek veszélyeseket messziről (megérezték ospina gyenge pontját), a kis dibala beállt, egyből nőtt az életveszély is elöl, viszont addigra már eléggé a meccs vége volt, nem volt elég ideje. érdekes, hogy ilyen későn rakta őt be a Mester, azért érezhető volt, hogy nem egy sokadik töltelék-tudású emberke lépett a pályára.. talán többet játszatnám.. vagy franc tudja
a napoli meg barom jól tudta sokszor járatni a labdát. öröm volt nézni. technikásak, nna.. franc vigye el őket..
.....mintha csak a felcsút fc-t néztem volna
(nem)mindegy, az eredmény végül is pont jó lett.
és azt se feledjük ugye, hogy a juve egy emberrel kevesebb volt
morata for prezident[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest