Új hozzászólás Aktív témák
-
Bolondoknak való árak. Ahogy szoktam volt mondani: ugorgyunk!
[ Szerkesztve ]
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
pusszycat
nagyúr
A Lenovo Legion Pro 5 kellene innen, ha valaki hajlandó lenne meglepni vele.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
CriticalHit
őstag
A Seasonic Focus 650W 80+ Platinum táp igazán tetszik de a közel 70 000-es ára remélem csak bolondok napján igaz.
"Hernyó maradsz, bár fent keringsz. Nem a szárny szab itt mértéket, hanem a gerinc."
-
zsocy
őstag
1 milliós laptop freedos-al, itt hangosan felröhögtem. Köszi srácok, ez jól esett
-
Az ultraszéles LG monitorok jók, több ilyet is használok már legalább öt éve. (Bár az enyém 400-as fényerejű, ami van, hogy jól jön). Külön jó poén bennük, hogy ha két gépet köt rájuk az ember, akkor nem csak a képernyőt tudják megosztani egymás között, hanem a képernyőn fájlokat is lehet húzogatni közöttük.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Johnny001
senior tag
Hát úgy nézem, most se veszünk semmit!
By.: Zsolti
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
fatpingvin
senior tag
-
Hmmm, az a LP billentyűzet még jó is lehet. Tesoro Gram Spectrum TKL-em van, ami tök jó, de picit halkabb jól esne, a brown lehet, hogy megfelelne az igényeknek. Az meg, hogy wireless, már csak hab lenne a tortán. Kérdés, hogy képes-e fehéren világítani, mindenféle villogás és bazári lószerszám helyett, driver nélkül is.
Tavaly kissé zavart a bunkóságom, de 2023-ban végre változtattam a dolgokon. Már nem zavar.
-
Dehogy
csendes tag
Az első gép a 3060-assal így elsőre nem is tűnik rossznak. Persze a táp az csere azonnal. Most komolyan. Van is kb ennyi spórolt pénzem. Az alaplap fapados, vagy a proci gyenge hozzá? Mit néztem be?
-
Dehogy
csendes tag
válasz
Big_Janowsky #13 üzenetére
Sávszélességben fogja meg? Mit javasolnál helyette? A hardveraprós 3060/3060ti-okat nézegetem, aköré építenék valamit, de nem vagyok képben az alaplapokkal.. 1060-ról váltok. Mit cserélnél ki ebben a konfigban, hogy ne nagyon szálljon el az ára? A 3060/3060ti és a proci marad ez. Nagyon köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
code1005
senior tag
Gondolom ezek az árak még a 440-es dollárhoz voltak igazítva, persze azóta történtek dolgok csak a kereskedők nem akarják észrevenni...
plata o plomo
-
INGJOKE
veterán
A TKL billentyűktől még mindig kiráz a hideg...
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
-
tidari
újonc
Akkor már az árakon is lazíthatnának.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Asztali PC-k, notebookok, monitorok, perifériák és konzolos kiegészítők alkotják a heti felhozatalt.
- Playstation 4 pro
- !!! Oculus Quest 2 64GB Eladó !!!
- Apple iMac 24" M1 kék üzletből, Apple gyártói garanciával 8 magos GPU, 8 magos CPU-val, magyar bill
- HP EliteDesk 705 G4 SFF / Ryzen / DDR4 / NVMe M.2 SSD / USB Type-C / HDMI / 27% áfás / több darab
- -47% HP ZBook Firefly 14 G8 (840 G8) workstation:i7 1165G7,16GB,500GB,Nvidia T500,vil.MAGYAR bill.
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest