Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
Már régóta meg szerettem volna kérdezni hogy milyen egy 5.1-es füles?Nekem van egy Philips vmilyen sztereó stúdió fejhallgató,X-FI Gamerem van ha rácsatlakoztatom a hangkártyára beállítom hogy headphone és rányomom cmss 3d-t és ugyan úgy végigmondja minden oldalról a csatornákat.Lehet hogy csak virtuálisan de akkor is úgy érzékelem.Szóval mivel különbözik egy 5.1-es fejhallgató?Van benne 6db hangszóró vagy mi?Sztem az teljesen felesleges.Ha már 1x van ez a cmss funkció.Ráadásul nemcsak hogy van hanem el is látja a feladatát.De kihamgsúlyoznám hogy csak tájékozódási szándékkal tettem fel a kérdést és nem kötözködésből.
Bye!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz cskamacska #1764 üzenetére
Köszi az infót Nekem is egy mezei philipsem van és tök kira ahogy szól.Szóval valószínűleg megmaradok a philipsnél.
Bye!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz cskamacska #1768 üzenetére
Nekem amúgy teljesen bejött a Philips fejhallgatóm.Igazándiból mind zenénél mind pedig játékoknál persze a cmss segítségével tudta azt a viruális 5.1-et szimulálni amit vártam.Nekem mondjuk nem torzított.Szóval nem vitatom hogy jók ezek az 5.1-es fülesek bár nem hallottam még egyet sem de részemről felesleges beruházásnak tartom.
Bye!
-
Kis zöld izé
senior tag
Szevasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért járok én jól egy pár tízezer forintos 5.1-es fülessel, mikor egy szimpla fejhallgatót rácsatlakoztatok egy X-FI kártyára és beállítom a 3D headphone funkciót? Mi a különbség? Mit tud egy 5.1-es füles? Megéri-e az árát és ha igen akkor milyet ajánlanátok? Na persze nem kell nekem egy 60k-s füles! Válaszotokat előre is köszönöm!Bye!
-
Kis zöld izé
senior tag
Köszi a válaszokat! Még egy kérdés: Van olyan füles amelyik 3db 3,5-es jack csatin kersztül csatlakozik a hangkártya kimeneteire. Vagy csak sima sztereó jack megoldás illetve usb van? Mert ha valódi 5.1-es fülesről beszélünk akkor annak valóban 6 csatornáról kellene levennie a jelet vagy nem? Bocsi a kérdésekért, de én elég sügér vagyok a témához!
Bye!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Politika
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest