Új hozzászólás Aktív témák

  • ffodi

    veterán

    válasz joshua7 #6746 üzenetére

    Nos, a tesztet egy olyan windowson futtattam, ami egy másik gépből lett átrakva(időhiány miatt). A teszt során kb 5ször hibával állt meg a teszt(ati vga driver nem válszolt majd helyreállt), aztán egyszer sikeresen lefutott, és ezt az eredményt dobta(meg is örültem, elmentettem, aztán felraktam ide). Természetesen nem vagyok olyan hülye hogy miután ennyi időt itt töltöttem a ph-n, hackelem az eredményeket. Egyébként a gpu-z is bugzott, és sokminden más is, voltak ott gondok rendesen, csak mivel kezeim közé került egy i7, ezértkaptam az alkalmon és teszteltem. Ha kell tudok küldeni képet a konfiogról, és egy ph-s kollégától vettem, szóval ő is tudja bizonyítani, hogy valóban van/volt i7-em.

    Subaruwrc:

    Az hogy miért ilyen eredények jöttek ki, azt nem tudom, nem is foglalkoztam vele, örültem, hogy egy viszonylag magas pontszámot dobott, és versenyképes a többi eredmény között.
    Ha jól tudom, akkor i5 esetében az uncore fix(szóval nem lehet állítani a szorzót.), az x58a-ud5-ben amiben teszteltem, lehet állítani az uncore szorzóját ha jól emlékszem 12x és 42x között. Azért ennyi az órajel szerintem, mert mivel először tuningoltam i7-et, próbáltam az i5höz hasonlóan belőni.

    Ha az eredmény ebben a formában nem felel meg, mert bugos, akkor természetesen ha lesz rá ismét alkalmam, akkor újrafuttatom, friss oprendszer mellett és linkelem az eredményt.

    "A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája

Új hozzászólás Aktív témák