Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirjan
csendes tag
Hi mindenki!
Ha valakinek van felesleges g-mail meghívója és küldene nekem, örök hálára kötelezne!
sirjan@vipmail.hu -
sirjan
csendes tag
Kaptam meghívót és itt köszönöm mindenkinek akinek eszébe jutott, hogy küldjön!
-
iday
aktív tag
Én meg ezen tolom a voodoo-t.
[link]
[Szerkesztve]3dfx & AMD & ATI forever! http://iday.hu
-
Twinsen2
tag
Glide emulátor
Hah-hah-hah
Én még egyel sem találkoztam ami kicsit is elfogadhatóan működött volna. leginkább az egyátalán nem, vagy a játékok 10%-nál ugyan elindul, de ott is tele hibával között vannak ezek a megoldások -
Pala
veterán
válasz Twinsen2 #1258 üzenetére
egyetértek, valóban elég szarok, de ettől függetlenül léteznek, és elvileg az volna a céljuk, hogy a glideos játékokat megfelelő minőségben futtassák glideot nem tudó kártyákon is...más kérdés, hogy ez nem nagyon akar összejönni
Aki nosztizni akar, a legegyszerűbb (és nem is olyan drága) megoldás, ha vesz egy P2-est, vagy esetleg egy 233-mas P1 MMX-et. Azok megfelelnek egy Voodoo / Voodoo2-es elvárásainak -
-
glacious
addikt
Éppen nézegetem a doom3-as képeket, nagyon durva
-
zeg
őstag
A glidos nevezetű progiban látok némi fantáziát, lehet hogy megveszem(asszem1-3ezresbe kerül a sorozatszám, mely a játékban forgó logó eltakarításához kell). Ezt manapság is fejlesztik, és a fórumok szerint egyre több játékkal működik egész jól. Ezzel a megoldással a notimon is tudnék glájdozni, méghozzá dos-os játékokkal (Sajnos az integrált izé csak a midi hangok megszólaltatására alkalmas dos alatt )
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Pala
veterán
Nekem is itt van a Monsterem (ugyanolyan, mint a tied), de még nem tudok mit kezdeni velem. majd akarok hozzá venni egy P2-es gépet.
Régen volt 2db Diamond Monster 3D II 8MB-odom, most nagyon visszasírom már, hogy eladtam őket.
Esetleg van valakinek Voodoo2-je eladásra? Diamond vagy Creative, vagy Canopus vagy valamilyen, akár 8 ,akár 12 megás...SLI-t valszeg már úgyse tudok összeszedni magamnak, de egy sima V2 is kb. 3-4x (!!!!!!!) gyorsabb, mint egy V1. -
Pala
veterán
Diamond Viper V770 Ultra 32MB + 2db Diamond Monster 3D II 12MB = álom összeállítás egy nosztalgiagépbe
-
Komplikato
veterán
Fura, valaki múltkor írta, hogy szokott nosztalgiázni egy ATI kártyához való Glide wraperrel, csak az volt a gáz, hogy Catalyst 4.2 elötti driverekkel működik, mert nem fejlesztik ...
Most akkor megy vagy sem?
Amúgy hirtelen kedvet kaptam összedobni valami ólcsó gépet, ami valamelyest viszi még a Q3-at is .
Erről jut eszembe, az UT2K4-hez utólag adtak ki szoftveres és Glide renderinghez patchet (vagy csak barkács dll-t?), azt nem próbálta valaki V3 vagy V2 kártyákkal?"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
M@UL
tag
..lemaradtam..... ...2 órát nem nézem a topikot és már nemis tudom miröl van szó----hát ez egy ien nap
ÜDV: M@UL
-
cskamacska
addikt
Diamond Viper II Z200 64MB+2db V2 12MB+V5500 PCI MAC(DVI-vel) 64MB+ Aureal Vortex SQ3500-as hangkártya, egy kétprocis RDRAM-os PIII XEON gépben.
Glide, D3D, OpenGL, MeTal, A3D, EAX, duál processzing
Lehet ezt még fokozni, de nagyobb felbontásban egyre inkább kockásodik a kép.
[Szerkesztve]"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Pala
veterán
válasz cskamacska #1271 üzenetére
nekem nem kell V5, az már nem olyan igazi 3Dfx
Egy S3 Savage 2000-et (Diamond Viper II) azért kipróbálnék mondjuk én is, a régi UT alatt anno láttam az S3Metált, az még a Glide-ot is ütötte!!!!
[Szerkesztve] -
zeg
őstag
-
zeg
őstag
Bevallom gyűjteményem legkedvesebb darabjai a diamond voodoo2 +a hercules dynamite. Hiába a két 5500-as meg a halomnyi V3 és banshee, azért csak a diamond drájveres V2-nek van (számomra) igazi fílingje(SLI mode detected).
No megyek és elcsapok carmageddon splat packben(+glide patch) néhány tucat járókás vénembert3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Pala
veterán
Z200-ból létezik 64 megás is, jól mondja...bár ritka (nem mintha a Savage 2000 önmagában nem volna az )
Hát igen, szerintem a legjobb 3Dfx kártya mindent összevetve a Voodoo2 volt. A V1 is persze klasszikus, de kevés a teljesítménye a későbbi húzosabb glide-csodákhoz (pedig amúgy jó kártya), a V3 meg végülis elég jó lenne, csak nemtom
Nekem V4 4500-am volt, majd utána V2 SLI-m, most pedig egy sima V1 (4 megás Monster). De kéne egy V2 vagy egy V3 -
cskamacska
addikt
Mármint meghajtó támogatás nélkül?
Állítólag voltak UT-hez külön CD-n nagyfelbontású textúrák melyeket a Savage kártyákkal lehetett használni.((s talán csak MeTal mellett? , de mindenképp szükség volt a S3TC-re ) Olyat vajon honnan lehetne szerezni?
[Szerkesztve]"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
M@UL
tag
ezek nekem már nagyon régi és magas dolgok....szégyellem magam de én itt már nem rughytok labdába ...de viszont tanulni sosem késő ....és az ember élete végéig tanul,,,,,
-
Pala
veterán
válasz cskamacska #1278 üzenetére
Mármint mit honnan lehet szerezni? UT-hoz textúrákat?? Szerintem a GOTY Editionben vannak, mert az nekem gyanúsan 2cd-s
Bár az is lehet, hogy tévedek, viszont neten lehet, hogy találni hozzá.
Anno láttam élőben, elképesztően jó volt...A Glide a varázslatos fény -és színvilágával emelkedett a többiek fölé, ez meg a brutálisan részletes textúrákkal (emlékszem, még penész is volt a fagerendákon UT-ben, és Q3-hoz is létezik speciális MeTal-ra tervezett pálya, külön textúracsomaggal)
Elvileg minden régi UT motors játék támogat Glideot és Metalt(Unreal, Unreal Tournament, Deus Ex, Undying, Enforcer, most ennyi ugrik be)
Kéne szerezni egy Viper II-eset -
cskamacska
addikt
Ha már oldszkúl VGA-k megemlítenék két linket:
[link] Itt a kezdetektől, 2002-ig fel vannak sorolva a 3D lapkakészletek elég részletesen(pl innen tudtam meg hogy létezett egyáltalán anno egy NUMBER NINE nevű cég, azóta két általuk fejlesztett ill terjesztett vidkarit is beszereztem )
[link] Itt pedig némi száraz adat, bár csak TNT-től ill Voodoo 2-től de legalább a legújabb vidkarik is számon vannak tartva.
Érdekesség még az oldalon a hatalmas linkgyűjtemény, illetve a nagyon jópofa erősorrendi táblázat, amely szerény véleményem szerint igen pontosan megmutatja a különböző 3D lapkakészletek egymáshoz viszonyított teljesítményét(s nem csak generáción belül mint ahogy szokás hanem az összes kártya egymáshoz viszonyításával, így történhet hogy előrébb van a DX6-os Voodoo 5 5500, mint a DX9-es 64 bites FX5200 )"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
M@UL
tag
válasz cskamacska #1281 üzenetére
köszönöm szépen az információt...kipihent állapotomban elkezdek tanulni belőle
-
cskamacska
addikt
Nekem már több mint fél éve a polcon porosodik egy 64 megás Inno3D, de bevallom még nem használtam aknakeresőnél komolyabb játékra.
Mindenesetre jó, hogy említetted az Undyingot, majd jól kpróbálom azzal, sőt akkor már összemérem a Fury MAXX-al is, tesztek szerint az is igen jól vitte az UT-t.
Viszont sajna nincs V4 4500-asom(hogy pillanatra ontopik is legyek ), akkor igazi korabeli tesztet csinálhatnék. (leszámítva pesze, hogy a 4500-as a MAXX és a Savage után jó 9 hónappal jött ki )"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Pala
veterán
válasz cskamacska #1283 üzenetére
Szóval neked van Savage 2000-ed, csak titkoltad!!?
Undyinghoz tutira nincsenek külön textúrák, de az S3Metalt elvileg támogatnia kell.
ATI Rage Fury MAXX, az se rossz, az első versenyképes ATI kártya (Rage 128 Pro) duplamagos változata -
zeg
őstag
válasz cskamacska #1277 üzenetére
Ja, egy Inno? Pedig már azt hittem hogy a Diamond gyártott neked egy 64 megás vájperkettőt
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
zeg
őstag
-
Pala
veterán
Na elvileg pont így kell kinéznie az UT-nek Savage2000-zel
[link]
lapozzatok lejjeb, van 2 kép az UT-ből, illetve néhány a Q3-ból is
[Szerkesztve] -
M@UL
tag
mindenkinek figyelmébe ajánlom ''Zeg''-nek a honlapját ojan cuccok vannak,,,érdemes benézni...tudtátok hogy Voodoo 5-ből készült PCI-os is ami 64Mb-os ........de lehet hogy ez csak nekem ujj..itt a [link] a honlapjára,,Gratula ''Zeg'' szép gyüjtemény
-
félisten
Szasztok!
Én egy nagyon boldog voodoo5 5500 tulaj vagyok, mivel 8000 pénzért vettem, kb. egy éve!
Van a kicsikének egy külön gép összerakva. (csak most újítani akarok alaplapot, és procit)
Keresek ASUS P2B-F lapot, tuningbarát Tualatin CPU-t, és Slot1-Socket370 átalakítót - sima is jó, mert át lehet kötögetni, hogy menjen
Sokat játszom az nfs5-tel, és 1024x768-ban 4x-es AA mellett tökéletesen megy!
Aszondom ez egy KIRÁLY karesz!!
Egyébként tényleg csak 1-szeres AGP-t tud??
Úgy hallottam, hogy 4x-es szabványú az AGP-je, de az adatátvitel csak 1x.
UUPPP!!!!Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honda topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest