Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
ezt csekkoljátok:
Bővebben: link -
Pala
veterán
Bővebben: link
ez meg egy kegyetlen fanatikus 3dfx-gyűjtő nem semmi gyűjteménye van -
Pala
veterán
ez a legjobb, amit találtam, itt minden megjelent Voodoo-ról van kép nagy méretben, + 3dfx háttérképek, ezek a vudus pofák nagyon jól néznek ki, én be is pakoltam egyet magamnak most itt virít a desktopon, de r*hadt jó!! -
Pala
veterán
egész játszhatóan fut a Doom3 egy Voodoo2-SLI-n, csak hát marha ronda
[Szerkesztve] -
veterán
Annak idején imádtam a demót, az első epizód még ma is élvezetes, de utána kegyetlenül elszabták a játékot... valahogy végigszenvedtem az azték meg az egyiptomi részeket, de Róma elején abbahagytam - érdemes még elővenni? Jobb az a rész mint az előző kettő?
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Pala
veterán
az első epiód nagyon király....az azték az valóban kissé gyatrább, de az egyiptomi szintén nagyon jó, a római, nos, az már elég nehéz, de stílusában talán az elsőhöz áll a legközelebb, de utána van még egy epizód, amely viszont az elsőnek a folytatása, csak jóval erősebb ellenfelekkel, utána pedig már Eidolon, a főellenség jön. Ha csak a rómaira vagy kíváncsi, azért nem éri meg elvergődni odáig, viszont úgy érdemes nekiülni, hogy elejétől végéig szépen lejátszod
-
Pala
veterán
http://images.google.co.hu/imgres?imgurl=http://perso.wanadoo.fr/zboss/3dfx/Collection/Voodoo2%2520bis.JPG&imgrefurl=http://perso.wanadoo.fr/zboss/&h=1200&w=1600&sz=364&tbnid=avykHrnRknEJ:&tbnh=112&tbnw=149&start=3&prev=/images%3Fq%3Dvoodoo2%26hl%3Dhu%26lr%3D%26sa%3DG
ezek közül hasonlít valamelyikre? -
Pala
veterán
elvileg ilyennek kell lennie
ot van hogy diamond
egyébként vannak más gyártmányú V2-esek, amik kinézetre hasonlítanak a diamondokra, csak nics ráírva....na azok nem diamondok, bármennyire is hasonlóak.
[Szerkesztve] -
Pala
veterán
van valami ráírva amúgy a kártyára a nyákon középtájt??? bármi, 3dfx, maxi gamer, vagy valami kis szócska....abból ki lehet deríteni...a chipek elrendezése is segít és az is, hogy az összekötőkábel csatija kék-e vagy fekete
ja és a nyák színe
[Szerkesztve] -
BaLee
addikt
Nemrég adtam el a V3 2000-es AGP-s kártyámat.
Aki megvette olyan gondja van vele, hogy feltelepíti rendesen, minden stimmel csak a felbontást nem lehet váltani (marad 640x480-on).
Van erre valami ötletetek, hogy ez mitől van? A gyári cd-s drivert is próbálta és az annál újabbakat is.
Ma megyek majd megnézni mi lehet a gondja de sok ötletem így látatlanban nekem nincs. -
rup1u5
nagyúr
Istenem. Nagyon ott volt.
Hogy oda voltam mikor betettem az OEM-es voodoo 1emet a 133mhz-re húzott p120asom mellé 98ban. volt a gépben 24mb edo ram.
a telepítő cd-n lévő techdemoktól lepetéztem. aztán beszereztem egy voodoo pach-et a tomb raider 1hez...hát ég és föld volt.
természetesen a következő bővités után már egy 12megás voodoo2es zümmögött a 200ra tolt 166os mellett 32edo és 32sd kiséretében. ma is sajnálom, hogy megváltam tőle. nemrég éppen erős kisértéssel küzdöttem, hogy beruházzak két ilyen faukettesbe....életérzés a javából.....innen nézve picit keserédes.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Kegyetlen
tag
Na, múlthéten végre sikerült szereznem egy Voodoo5 5500-ast, nagyon szép darab, keveset használt, stb.
Valaki tud hozzá egy nagyon hatásos drivert?
találok ugyan itt, ott néhány drivert hozzá a neten, de hülyeséget nem akarok feltelepíteni, az eredeti 3dfx drivert meg már túl réginek tartom.El a géptűl!!!
-
Suliro
senior tag
Ne csessz már, hogy a voodoo 5 az csak 6-os directx. És a 2 sli?
I believe in Dodge power!
-
Kegyetlen
tag
Én is Voodoo 3 2000-est használtam annak idején, (3éven keresztül), azóta nem vagyok képbe. A Voodoo 5öst 12000Ft-ért vettem, sajnos doboz nem volt hozzá.
A ciki az hogy tesztet még nem tudok mondani, mivel már nincs Pentium 3asom. Pentium 4-et meg nem szereti.
Hétvégén megyek majd a haverhoz és ott próbálom ki.
[Szerkesztve]El a géptűl!!!
-
Pala
veterán
ki mennyiért adja őket......
amúgy meg a D3 igen, elmegy Voodoo2 SLI-n, játszható sebességgel.
Íme:
más kérdés, hogy ronda mint a bűn -
Suliro
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest