Új hozzászólás Aktív témák

  • JmL

    csendes tag

    Sziasztok !
    Karácsonyra vettünk egy Samsung UE40ES6710 3D LED TV-t.
    Nincsen asztali bluray lejátszónk, tehát ha filmet nézünk akkor azt usb-s winchesterről, vagy számítógépről nézzük 1.4-es HDMI kábellel.
    A Half-OU és a Half-SBS is tökéletesen működik, viszont ha rendes bd50 vagy bd25 filmet nézünk, nem működik a 3D. A videókártyám új, képes a 3d-re, azzal nem lehet probléma.
    A gépről Power DVD-vel indítok, benyomom a 3D-t a programban, de nem igazán történik semmi, ha valami elmosódás történik, szemüveggel nem látszik a 3D.
    Tudom hogy az ilyen lemezes bluray filmek m2ts fájlformátumban vannak, és hogy ilyenkor 2 videósáv van, egy a bal szemnek, egy a jobbnak, és ezért is szoktak ezek a filmek 40-50 gigásak lenni. Viszont sehogy nem sikerül összetenni azt a két sávot. Gépen benyomom a Power DVD-n az Avangers bd50es változatát, kiválasztom a 3D beállításoknál a HDMI 1.4 enabled 3D TV (1080p 24Hz)-et, elmosódik kicsit mintha összerakná a 2 sávot, de a szemüveggel sem látható, ugyanúgy elmosódottnak látszik. Kipróbáltam már az összes opciót PowerDVD-ben a 3D-nél, de azokkal sem jó sehogy. Ja és a film indításnál is a 3d indítást választom a film menüben.
    Egyszerűen sehogy nem sikerül olyan 3D-re bírnom ezeket a bd25 bd50 két videósávos filmeket, amik a szemüveggel is láthatók.
    Mitől lehet ez ? Hogyan tudnám megcsinálni ?
    Segítsetek :(

Új hozzászólás Aktív témák