Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz #94529552 #19980 üzenetére

    Nagyon keveseknek fájdul meg a fejük a 3D-től, talán 5-10 % közé tehető. És nem a vibrálástól, mert az csak hibásan, tökéletlenül működő rendszer esetén fordul elő. Én például IMAX 3D-től lettem rosszul.
    Konkrétan nem igaz, hogy nehéz és ormótlan az aktív szemüveg. Például a Samsungé pillekönnyű, kis fingilingi darab. Egyáltalán nem zavaró, erre időközben érkezett engem megerősítő hozzászólás.
    Az sem igaz, hogy 12 évnél fiatalabb gyerekeknek nem javasolt. Ha netán valahol olvastad, ott butaságot állítottak. Erről már több topikban volt vita és orvosi szakcikkek tömegét linkelték, amelyek arról szóltak, hogy nyugodtan nézhetnek a gyerekek is aktív 3D-t.
    Az elem állapotát grafikon mutatja a tévén, figyelmeztet a lemerülésre, tehát időben lehet gondoskodni a cseréjéről. Gyári adatok szerint 150 óra működést biztosít egy gombelem. Mellesleg én jobban szeretem az USB-n tölthető szemüvegeket, szerencsére létezik olyan is.
    Az is ferdítés, sőt, rágalmazás, hogy saját bevallásom szerint nem nézek 3D filmeket. Közlöm, hogy nézek olyanokat.
    Az, hogy melyik topokba járok, a magánügyem. Ezzel az erővel Te egyik topikba sem írhatnál, mert egyáltalán nem értesz ahhoz, amihez hozzászólsz. Például nem volt aktív 3D tévéd. De ez egy szabad fórum, szabad butaságokat is írni.

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák