Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomek
aktív tag
Üdv! Mivel sajnos már nem lehet kapni sem Genius 1255A-t, sem Creative T20-at, mit ajánlanátok 10-20k HUF között? (2.0, vagy alsóbb 2.1 közül)
-
ktomek
aktív tag
Időközen módosult a kérdésem a Tisztelt Gurukhoz! Modecom HF-32, vagy Genius SP-HF1250B ?
-
ktomek
aktív tag
A pár héttel ez előtt beszerzett Modecom HF32-vel nagyon elégedett voltam (Pumba kolléga ajánlotta), a hangzása bőven az árkategória feletti (én még mindig meg vagyok döbbenve, hogy fillérekért ilyen minőségű aktív hangfalpárokat lehet kapni; eddig csak a műanyag-fröccsöntött gagyiságokat láttam). ...viszont tegnapelőtt rám írt valaki, mert visszaolvasott itt, és látta, hogy keresek hangfalat, és beajánlotta nekem az alig használt Genius 1255A hangfalait.
Tegnap este óta van meg a cucc, de teljesen oda vagyok érte. Pont az a középtartomány hiányzott a Modecomból, amit ez produkál. Tényleg beváltotta a hozzá fűzött reményeket, tényleg olyan jó, mint ahogy az itteni ajánlásokból kiderülhet. (bár a kinézete hagy némi kívánni valót maga után... szerintem gagyi hatású az ezüst keret a fán, a Modecom sokkal-sokkal szebb, de nem ez a mérvadó nekem) -
ktomek
aktív tag
Hi! Szerintetek T&V Vertrag, vagy a Genius 1255b a jobb választás? (ha az árkülönbségüket nem vesszük figyelembe) Továbbá ezeknél "mennyivel jobb" a T&V Kürbis? Itt az érdekelne, hogy vajon megéri-e a 1255b árának a dupláját.
-
ktomek
aktív tag
Köszi a válaszokat! Ha nem Kürbis-t vennék, akkor ti milyen 2.0-t ajánlanátok max 30e-ig? (jelenleg Genius 1255A van, és nagyon szeretem, csak kéne egy másik is)
-
ktomek
aktív tag
válasz Brave_86 #30995 üzenetére
A héten vettem Kürbis-t, pont TV-hez, és zenehallgatáshoz. El vagyok ájulva, gyönyörűen szól!
Igaz, én kizárólag hangszeres zenével próbáltam...de valami azt súgja, h elektronikussal is szép lesz. Vastagabbak a falak a szomszéddal, mint egy panelben, de a basszust én kb. 40%-ra (magasat olyan 65%-ra) állítva is aggódom a dübörgés miatt (a szoba kb. 25nm). Szerintem ennél nagyobb csak kertes házban alkalmazandó. -
ktomek
aktív tag
Üdv!
Milyen PC-s hangfalszettet ajánlanátok 30-50e-ig, ha egy 100nm körüli teremben kellene, hogy szóljon? Bluetooth-os lejátszási képesség, mikrofon bemenet kellene! Jelenleg erre a célra megfelelt oda egy Genius SP HF1800A... Ezért ennél egy kicsit jobbat, tartósabbat szeretnének.
előre is köszönet!
-
ktomek
aktív tag
Hello! Tudom, hogy mótvá, de segítsetek, kérlek: Edifier R2000DB, vagy S880DB? TV, PC, Spotify, mobilról BT lejátszás, többnyire hangszeres zenék, 20nm nappaliban 2,5-3méterről hallgatnám, és nem a hangerő volna a lényeg, hanem a szép hangzás. (Esetleg, ha ebben az árkategóriában volna más, aktív hangsugárzós ötlet, megköszönném!) Minél többet olvasok utánuk, annál bizonytalanabb vagyok.
-
ktomek
aktív tag
Köszi a választ! Igenigen, jogos. Azt a sok ömlengő tesztert (S880DB-ről) mind az Edifier marketing osztálya fizeti? ...minden esetre én vettem egy ilyen fehéret, és a T&V Kürbis után zongorázni lehet a különbséget, jelenleg nagyon örvendek neki. (R2000DB-t meg direkt nem is akarok meghallgatni egy ideig) Basszus fronton nem lesz olyan meggyőző, de ami megszólal belőle, az meseszép - persze nem vagyok egy maxi audiofil, Spotify-t hallgatok.
-
ktomek
aktív tag
válasz keménygödör #49389 üzenetére
"Reméljük nem kezd el kopogni benne a woofer."
"Szép autó, csak nehogy valami baja legyen!" Kérlek, ennél bővebben fogalmazd meg az aggodalmad (és mostantól aggodalmam)! -
ktomek
aktív tag
Csak még annyit, hogy lesz*rom a dizájnt, hallgattam-olvastam összehasonlító teszteket (is), és kb. ez alapján döntöttem mellette:
S880DB and R2000DB will retail for similar price but they also show different approach to sound. S880DB, thanks to titanium tweeter, sounds clearer, more detailed, more forward and focused while also showing rather lean bass response that lacks a bit of bass depth and punch.
Ahogy öregszem, inkább a közép tartomány izgat (persze, kell, hogy szép legyen a basszus is). -
ktomek
aktív tag
válasz keménygödör #49401 üzenetére
Remélhetőleg nem... Most már el tudom képzelni, köszi. Én arra lettem volna kíváncsi, hogy ezek szerint van ilyen tapasztalata valakinek ezzel a típussal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest