Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
Xtreme Gamer + Z-2300-as = nagyon jó választás
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Badman 4ever
őstag
Ez a dobozhangú szatelit dolog ahhoz az árkategóriához viszonyítva van.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Badman 4ever
őstag
Nekem X-230-om van arra is mondták, hogy dobozhangú, de én nem ezt vettem észre, úgyhogy a helyedben nem aggódnék .
-
Alex91
félisten
Mert a melyhangoktol osszepisiled magad (a tobbitol meg osszehanyod )!
Inkabb teszteket kell olvasni tobb forrasbol! Mondjuk altalaban ott is dicserik a kategoriajan belul...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
csiga8
senior tag
Elötte próbáld ki. Igen ez is 8 ohmos, és az öregnél az ő rádiójáról olyan szépen szólt ez a két hangfal, hogy azt hittem sírva fakadok menten, mert egy raklap pénzt dobtam ki a Z-2300-ra....
A Z-2300-ra először rákötve nem szólt olyan szépen, hangolni kellett. A Logi ládája nagyon keményen tolja a mélyet, ezért az egyébként magától is szépen szóló hangfalakkal együtt nagyon sok lett a mély. Annyira, hogy szó szerint fájdalommal járt a kis térben a sok mély.
Viszont. Nem tudom egyenlőre, hogy a hangkártya "csalna", vagy az XP, vagy a Logi erősítője, vagy a lejátszó program, de olyan tisztán és gyönyörűen azért nem szól, mint az öreg rádiójáról. A Logi szatelitjétől viszont sokkal szebben a beállítás után.
Ha minden igaz, akkor egy ismerősömtől fogok kapni egy régi-régi valamilyen ... star ( azt hiszem) 2*15W tranzisztoros erősítőt ( olyan 5-6 kg ), és akkor elválik, hogy milyen irányban mozdul a minőség. Igaz nem most lesz, majd talán 1-2 hét múlva, de mindenképp beszámolok róla.
Mégvalami. Ha halkan hallgatom, akkor is szépen szól....
-
csiga8
senior tag
Ami most nálam van, azt 18K-ért adta az öreg hangfalzsinórokkal, aranyozott csatikkal együtt.
Nem volt olcsó, nem sokkal drágábban lehetne igazi nagy hangfalakat is venni, tudom.
De nincs helyemMost anyagilag megállok a zene fejlesztésben, de ha egyszer újra kezdem, akkor nagy hangfalakat veszek, amiket a falra fogok feltenni.
Egyenlőre a mostaniak közül az egyik csak hevenyészve a radiátorra van téve, annyira nincs helyem. Ezért is örültem a Logi 2.1-ének, mert a szatelitek az ablakban elfértek.
Az a baj, hogy nem tudok fadobozokat csinálni, ha meg asztalossal rakatod össze, meg rávasaltatod a tapétát, nem sokkal olcsobban jössz ki ebben a kategóriában. No meg némi telefonálgatás, rohangálás, idő stb.... És csak a végén tudod meg milyen lesz.
Ráadásul ezek valami Dán cég hangfalai mintájára lett kialakítva ( belső elrendezés )
Állítólag nem mindegy, hogy milyen hangszórót mekkora dobozba teszel, ( méretarányok sem mindegy) annak milyen a belső kialakítása stb... Ehhez sem értek. Így ezt is kifizettem.[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
Mivel a bal oldaliban semmi más nincs, mint a hangszórók, azok pedig maguktól nem produkálnak ilyet, nyilvánvalóan az erősítője hibás.
Mondjuk tökmindegy, lényeg, h javításra szorul.
Vidd vissza garban - vagy ha már nem lenne az, műszerésznek sem gond javítania, mert teljesen általános alkatrészekből áll, kaphatóak itthon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest