Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz bodo753 #9031 üzenetére

    Azért kérdeztem, hogy összesen mennyit szánsz rá mert az 50-50%-os elosztás a hangszóró-hangkártya közt nem feltétlenül ideális.
    Egy Asus Xonar DG pl már 7k körül megvan és jobb mint az alaplapid. 5.1-et támogatja és van egy onboard kis fejhallgató erősítője így ha valamerre tovább akarnál lépni akkor se kell kidobni, mert belépő kategóriában megállja a helyét. Így marad 22k kb hangszóróra amiből meg már könnyebb választani.
    Egy Genius 1255A is megfelelő lehet, az egy Xonar DG-vel megvan 20k alatt. Sztereo, nem lesz nagyon erős basszusa, de ahhoz képest amit most használsz ég és föld. A 22k körüli Edifierek se annyival jobbak amennyivel drágábbak. A genius az összeszerelésen és az alkatrészeken spórol, olcsó konstrukció, viszont nagyon jó hangzás ahhoz képest, hogy milyen árkategóriát képvisel. Ha jó boltból veszed akkor 1 évig áll a magyar szerviz a rendelkezésedre mint garanciális háttér.
    Ha mindenképp kell az erősebb basszus akkor pedig az Edifier lesz a barátod, de akkor mélyebben zsebbe kell nyúlni. Van neki sztereo rendszere is, R1600 néven fut és a nevem alá kattintva olvashatsz róla. :)

    Remélem segít valamennyire a hozzászólásom.

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák