Hirdetés
Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz Vigneau #1535 üzenetére
Üdv Mester,
relatíve sokba volt. procimat lappal 21-be vitték el,a lap és a proci cuzammen 40.300Btto volt, hűtőt meg ingyen kaptam Steven cimbitől.... Nem mondom,hogy PH!-ról ennél olcsóbban nem lehetett volna megszerezni,de így legalább mindenről hivatalos számla és garpapír van és zsír új minden.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
najó,azt azért megsúgom,hogy volt a boltos srácnál PH!-s kedvezményem...20e+ volt a lélektani határ...itt ph!-n sztem 5knál nem spóroltam volna meg többet,de leszarom,mert apám nevére vettem,így 1-az-1-be el tudja számolni értékcsökkenésként...én hülye barom ütött volna el a busz,mikor mentem a boltba megvenni 23bruttóért az asus a7n8x-et...egyébként qrva jó, 2óra GTA:SA után ingyen thermaltake hűtővel (pedig még fel se lett polírozva) 48C terhelve 9x260-on, 2,5-3-3-7 1T-vel...már csak egy normális vinyó kéne...SATÁról lemondok,úgyhallani,SATA mellett nem megy úgy a tyúning..inkább egy költséghatékony 60as 8mb caches,7200rpm-es PATA...
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Boxer001 #1557 üzenetére
sajna,nekem sem megy úgy. tél vége óta erőlködök a váltáson.csak közbe mindig szart valamit a kutya..és sajnos csak úgy ment,hogy havi 2-3 ezret elsunnyantottam a fizumból meg pézre cseréltem majd 2 havi teljes kajajegyemet...szerinted ha igen faszán menne,akkor egy 40-es 5400rpm-es 2mb wd vinyóval nyomnám 15''-on a 9600np-vel,mindezt 300W powered by Codegen? haverom is mondta,hogy bazzeg vegyél inkább s939-et,majd később,bazzeg,vegyél inkább 3000+ S754-et,nem értette meg,hogy erre van keret és készpassz. 2800+ A64-ről későbbb könnyebben ápgrédel az ember...
Remélem te is találsz hamarosan melót,így neked sem okoz problémát a váltás...6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Boxer001
veterán
válasz Balinov #1560 üzenetére
Sajnos sokan nem tartozunk a manis emberkék közé...meg annyira nem is izgat, majd lesz jobb is, vga-t beszereztem, így most elég. Munka az nem lenne rossz...de sztem még nem lesz egy darabig, elhanyagoltam a sulit a volt munkám mellett, így nagyon nehéz félévet kreáltam magamnak majd szeptembertől, amire már nagyon oda kell tennem magam. Szégyenlem is...Remélem lesz majd munka, csak az a baj, hogy protekció nélkül általában gyár és társai lehet ismét... Szerencsére nagy spórolós, félretevős vagyok, így van miből kihúznom egy darabig,(a sulit sajnos kénytelen vagyok diákhitellel...) anyámékra nem támaszkodom már 2 éve, csak enni adnak Hát csak eljön még az én/mi időnk is ahogy iwu kolléga írta
[Szerkesztve] -
iwu
addikt
így van, úgy még nem wolt, hogy ne lett volna sehogy...
aigner szilárd is megmondta, majd kiderül...
stb, stb...
Hajrá Mi!ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
Vigneau
félisten
válasz Balinov #1554 üzenetére
Szerintem igen jó áron ment és jó áron jött. Legalább RAM-ot nem kellett cserélned... Azt vettem észre, lapot igen nehéz magában eladni, viszont ha megtömöd egy kis prockóval, máris rózsásabb a helyzet. Ez egyébként a lap AGP-s, vagy PCI-E-s?
Ahogy elnézem, inkább az előbbi...
[Szerkesztve]Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
válasz Balinov #1556 üzenetére
SATA mellett nem megy a tuning? Hol olvastad ezt, valamelyik PH! fórumon? Ha igen, dobj már egy linket - légy oly' jó -, erre kiváncsi vagyok. Épp SATA vinyót akarok venni és a 2 ATA-133-asomra meg már van jelölt...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Balinov
titán
válasz Vigneau #1565 üzenetére
Üdv Vigneau,
először is szívből kívánom,hogy mindenki olyan jó boltot tudjon csinálni mint én..eladásnál fontos a jó topikcím,3-4nap no érdeklődés után átrakattam egy kedves moderátorral a topik címét és 1ből volt 2-3 érdeklődő...
Amúgy a lap az AGP-s,PCI-E-re váltásra most nó máni....
SATA vinyó versus tuninggal kapcsolatban valamelyik A64-es lapok tesztje cikkben (tán Fless volt az elkövető) olvastam ill. valamelyik A64 tulajok topikjába,esetleg a Giga K8NS vagy az NF8 totyikokban már nemtom. Az a lényege pongyolán megfogalmazva,hogy A64-nél (sockettől függetlenül),ha SATA vinyó van a gépbe ~tíz megaherzekkel kevesebbel lehett hajszolni a A64-eket. Arányaiba ilyenre emléxem,hogy patával 270-es FSB satával meg jó,ha 250..Mintha azt írták volna,hogy az extra SATA vezérlőre rakott vinyónál lennének a gondok,a chipset natív sata vezérlőjére rakott hdd nem, vagy alig fogja vissza a tuningot. Utána kéne újra olvasnom pontyosan,de valahogy ez a lényeg. SocketA-nál nem hallottam sehol ilyet.
Üdv
Balinov6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Vigneau
félisten
válasz Balinov #1566 üzenetére
Szia Balinov!
Akkor jól sejtettem az AGP-t. Nekem egy Abit AV8 (3rd Eye) jönne be ezen a szinten, na meg 1 jó kis 939-es 3000+. Viszont a hírek alapján, miszerint 2006-ra újabb 3 foglalat érkezik és a kompatibilitás nuku, ez már így nem fr@nkó.... Azonban most, hogy vettem 1 új SATA-s NF7-S Mobo-t, így az upgrade marad egy kicsit talonban. Megnyugtattál a SATA-val kapcsolatban, mert eddig XP vonalon nem hallottam róla, csak A64-en.
Örülök neki, hogy jól jártál! Ne is legyen baj vele.
Üdv: VigneauTe mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Balinov
titán
válasz Vigneau #1567 üzenetére
Üdv Néked,
Nincs is baj a cuccal,talán csak az összvissz 2db hűtőventicsati (1VGA,1CPU),meg feles szorzót nem tud állítani,de utóbbit leszarom magasról.
AV8 (3rd Eye) lapja van Steven barátomnak is,akitől az ingyé TT hűtő van. neki asszem 3200+van mellette,de 500-as ramokkal aszinkron 300as FSB felé is bírta a K8T800Pro chipset...(9x mellett)6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Vigneau #1569 üzenetére
végülis nemzavar.viszont ha már offolok,hadd kérdezzem meg Tőlete,hogy létzik olyan tápcsati átalakító,ami normál (pl. hdd tápcsati)ból pl. egy házventi csatijára alakítja át a kraftot.Értitek ugye,mire gondolok?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
Köszi a tippet Iwu,tehát kiszedem a venti csatijából a kis izéket,és ráhajtom a molex csati tüskéire.nem vastagabb a molex csati tüskéje,mint pl. egy ventijé?
-
simoon
tag
hi!
szerintetek mennyin lehet hajtani egy xp 3200+ -t? van rajta egy silent breez III.
nem tudom mekkora fesszel és fsb -vel kellene?
most 2200mhz -n üzemel, de szerintem több van benne. csak annyira kellene, hogy stabilan menjen még.
asus a7n8x -ben van a cucc
köszi előre is! -
Balinov
titán
válasz Vigneau #1579 üzenetére
..meg rám sem,Boxer koma!
ápdét Vigneau az abit k8t800pro-s lappal kapcsolatban.haver elpasszolta a 3200+-át és vett egy 3000+ Venice-t, 2x512 500as Adatával 9x300-on minden gond nélkül....6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Boxer001
veterán
Köszönöm srácok!
Ez stratégiai és operatív menedzsment volt.
Na, jött az én hv formám...írt a srác, hogy eladta a gépet egészben, no lap, most vagy keresek egy s-t, vagy a tiéd...megint egy jó kérdés -
iwu
addikt
grat!
meg sikeres lapvadászatot!ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
Troy.
addikt
vki játszik a BATTLEFIELD 2 vel??
[Szerkesztve].
-
TRitON
aktív tag
Sziasztok!
Hónapokkal, sőt szerintem évekkel ezelőtt írkáltam a témába utoljára, de most... megint van egy-két eredményem, kérdésem.
Egyik haverom valamikor március elején áthozott egy zöld, teljesen új 2500+t azzal a jelszóval, hogy ''alapfeszültségen megy 2300MHz-en, és az alapfeszültsége 1,5V''. Kapva kaptam az alkalmon, kicsit kezelésbe vettem. A maximumot 223*11,5=2565MHz-en nyújtotta, ugyanis a gyerek nem engedte 1,75V fölé tolni a feszültséget... mondjuk megértem... Érdekes módon a hihetetlen stabilnak és tuningbajnoknak beállított NF7-S v. 2.0 a 223MHz-es FSB-nél NEM VOLT KÉPES TÖBBRE!!! Mindegy, az órajel szerintem azért nem semmi. A proci egyébként teljesen stabil volt, a szenzor szerint max 1,774V-ot kapott. 20 perces 100%-os terhelés mellett a maximális maghőmérséklete 46°C volt.
Kérdés:
- vajon lehet még ilyen (vagy ehhez hasonló) processzort kapni? Ha igen, hol?
- az NF7 tényleg nem bír magasabb buszfrekvenciát?
Várom a válaszokat. Köszönöm!
Sziasztok!Mi az? 3 lába van mégsem tranzisztor? - ??? - Traffipax...
-
Vigneau
félisten
Hallottam már én is ilyen korlátokkal kapcsolatos ''mesékről'', de azt hittem, csupán kacsáról van szó. Ezek szerint mégis létezik. Viszont nem csupán a lap, de a proci is lehet a ludas. Nálam simán maximum 11*200-on hajlandó menni a proci (1.75V mellett - ez 0.1V-os emelés nálam). Hiába emelném a feszültséget, már 205MHz-nél kifekszik. Ez van, szerintem jó kis proci a Tied, elégedj meg ennyivel...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
MIFtIli
aktív tag
hi
az athlon xp-t ugyanojan jól lehet húzni mint a bartont???csak fsbvel húznám..
(2500athlon xp lenne) -
MIFtIli
aktív tag
mégegy kérdés:
elég-e egy 300W-os mercury táp 2.5AMD;abit nf7 s2alaplap ;egy dvdíró; 1GBRAM; ATI9600; 80GBSAMSUNG VINYÓ -- hoz???
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Projektor topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest