WildStar: Szinte minden testreszabható

A WildStar című MMO játékról már egy ideje nem érkezett friss bemutató, pedig azóta sokat fejlődött a program. A rajongók kérésére az egyik fejlesztő elkészítette az alább látható videót, melyben a játék kivételes testreszabhatóságát prezentálja. A Carbine Studios játékában szinte mindent megtehetünk, amit csak akarunk. A karakterünk aprólékos megalkotását már több MMO-ban láthattuk, de itt minden mást is megváltoztathatunk, beleértve a minket körülvevő környezetet. Lássuk:

A WildStar című MMO megjelenése az év első felében várható PC-re, az elkövetkezendő hetekben a fejlesztők sűrűbben fognak ellátni bennünket információval, és hamarosan a pontos dátumot is megtudhatjuk.

Azóta történt

  • WildStar: Gondoskodó gondnok

    Sok kalandot ígér a játékosoknak a Carbine Studios MMO játéka, melyeket egy udvarias és enyhén mániákus gondnok ismertet velünk.

  • WildStar: Újrajátszható kalandok

    A Carbine Studios kiadott egy újabb fejlesztői videót, melyben az MMO játék során előforduló dinamikus tartalmakról beszélnek.

  • WildStar - megjelenési dátum

    Az NCSOFT és a Carbine Studios a mai napon bejelentette a WildStar megjelenési dátumát.

  • Megszűnnek a havi új tartalmak a WildStarban

    Bár nagyon nagy lendülettel indult, egyelőre csak keresi az útját az eredetileg World of Warcraft verőnek létrehozott Wildstar – a fejlesztők most bejelentették, hogy megszűnnek a havi friss tartalmak.

Előzmények