WildStar - megjelenési dátum

Az akció, kaland és sci-fi elemeket is felvonultató MMO 2014 Június 3-án jelenik meg világszerte, az előrendelés pedig március 19-én indul.

A játék előrendelői korábban hozzáférhetnek jó néhány nyílt és zárt bétaeseményhez, valamint sok-sok exkluzív játékbeli tartalom üti a markukat:

  • Három nappal a megjelenés előtt hozzáférés a végleges játékhoz
  • Egy exkluzív Rocket House
  • Mini űrhajó dekoráció, ami kipihentebbé tesz és több tapasztalati ponthoz juttat
  • Egy 10 férőhelyes tároló, amivel több felszerelést tarthatsz magadnál
  • Karakter- és klánneveket foglalhatsz le a játék megjelenése előtt

A WildStar két verzióban lesz elérhető, a Standard Edition tartalmazza a játékot, 30 napnyi játékidőt és egy Eldan stílusú dekorációt amit a házadat díszíti majd.
A Delux Edition tartalmazza a Standard Edition egészét, valamit olyan exkluzív tartalmakat, mint az Eldan mintájú ruházat és egy egyedi Eldan festékszett.

“Igazán izgatottak vagyunk a WildStar megjelenése miatt - mondta Jeremy Gaffney a Carbine Studios vezető producere – és várjuk, hogy az első játékosok elkezdjék felfedezni a Nexus bolygó rejtelmeit. Reméljük kezdők és MMO veteránok egyaránt élvezni fogják a játék pörgős harcrendszerét. Célunk az volt, hogy igazán mókás és egyedi tartalommal tudjuk szórakoztatni a játékosokat és a több mint 1.4 milliós béta feliratkozás azt mutatja, hogy sikerült felkeltenünk a játékos társadalom érdeklődését.”

)

A WildStar minden játékost a képernyők elé szegez majd az egyedi animációs stílusával, sokrétűen testreszabható housing rendszerével és az akciódús harcrendszerével. Az már csak hab a tortán, hogy emellett olyan, egyszerre humoros és rejtélyes, játékélményben részesít, ami teljesen megkülönbözteti a többi MMO-tól. A WildStar teljes szabadságot biztosít a játékosainak, mindenki saját maga döntheti el hogyan szeretne játszani.

Azóta történt

  • WildStar: PvP bemutató

    A Carbine Studios kiadta a legújabb fejlesztői naplót, melyben az Arénákról és Csataterekről beszélnek, ahol a játékosok egymás ellen játszhatnak.

  • WildStar: Testreszabási lehetőségek

    Az NCSoft kiadott egy új videót a Carbine Studios által készített sci-fi MMO játékból, melyben az egyéni beállítási opciókat ismertetik.

Előzmények