Watch Dogs: A Season Pass sem működik

Tegnap írtuk meg, hogy a Watch Dogs című játék PC kiadását a Uplay kliens problémái miatt nehezen lehetett aktiválni és/vagy letölteni. A Ubisoft elmondása szerint az autentikációs szerverek nem bírták a hirtelen rohamot, ezért fordultak elő akadozások, de már dolgoznak az ügyön és mielőbb kijavítják azt. Közben felkerültek videók is, melyben kiemelik, hogy az óriási hírverés ellenére egy középszerű játék lett a Watch Dogs, sok furcsa probléma van benne. Az alábbi felvételen ezek közül látunk párat:

A Uplay kliens csatlakozási problémái egy sor újabb hibát is felvetettek. Amellett, hogy komolyan megzavarja az online játékmenetet, a mobilkészülékekre letölthető CtOS felhasználói sem tudnak belépni. Súlyosabb probléma viszont, hogy a Season Pass vásárlói sem tudják letölteni a DLC-ket, mert néha nem ismeri fel a rendszer a feloldó kódokat, vagy ha mégis elkezdi leszedni, akkor 1,1 MB után megáll a letöltés.

A Ubisoft, a Sony, a GameFAQs, valamint az IGN oldalak fórumait ellepték a panaszkodó játékosok bejegyzései, akik értetlenül állnak az eset előtt, miszerint hiába vásárolták meg a Season Pass csomagot - vagy az azt tartalmazó extra kiadásokat -, egyszerűen nem működnek a DLC-k. A panaszok szerint a probléma főleg a PlayStation 4 verziót érinti, pedig pont arról mondták, hogy az biztosítja majd a valódi Watch Dogs-élményt. Reméljük, hogy nem erre gondoltak, és mielőbb kiadnak egy javítást a programhoz.

Azóta történt

Előzmények