Watch Dogs: Problémák a PC kiadással

Manapság már szinte minden újonnan megjelenő játékot interneten keresztül kell aktiválni, ami még nem lenne akkora probléma, ám a PC felhasználók életét az keseríti meg, hogy szinte minden kiadó elkészítette saját értékesítési és autentikációs platformját, így mostanra már egy tucat különféle klienst kell a gépre telepíteni, ha játszani akarunk. Ráadásul néha egyszerre többe is be kell jelentkezni, még ha Steamen keresztül vásároljuk is azt meg, a saját kliensét is telepítenünk kell, máskülönben nem lesz hajlandó elindulni a program.

Ugyanez történt most a Watch Dogs PC kiadásával is, melyet sok játékos egyszerűen nem tudott elindítani és/vagy letölteni, ugyanis a Ubisoft saját kliense, a Uplay, problémákkal küszködött. A kiadó azóta már tisztában van a helyzettel, közleményük szerint az autentikációs szolgáltatással akadtak problémák, de ezeket hamarosan orvosolni fogják.

Mindazonáltal a jelenség nem általános, akadtak olyanok is, akiknél semmiféle probléma nem jelentkezett. Aki bejelentkezési, autentikációs, vagy más gondokkal küzd, az legyen türelemmel, a Ubisoft hamarosan kijavítja a hibákat (Mire ez a cikk megjelenik, lehet, hogy már jó is lesz a játék).

Azóta történt

Előzmények