Újabb előzetesen a Sakura Wars (PS4)

Érkezett egy friss trailer az április végén nyugaton megjelenő reboothoz.

A SEGA a minap egy új Sakura Wars (Megjelenés: április 28.) előzetest adott ki, ami bemutatja a Flower Division valódi ellenfeleit, a démonokat. Az Imperial Combat Revue nagy erőkkel készül a Combat Revue World Games számaira, de ez csak kihívásaik töredéke. Ahogy a világ minden harci revüje, az ő igazi céljuk is városuk megóvása a démonoktól – az emberiség haragjából és rosszindulatából született ellenséges és groteszk lényektől.

A jövedelmüket növelő színházi produkciók mellett a csapat Type-3 Kobu Spiricle Armor és Mugen-class Spiricle Strikers mechanikus páncélzataikkal sem hanyagolja az edzést, és folyamatosan harcra kész állapotban tartja őket, hogy visszaállíthassa a Flower Division megérdemelt szerepét, mint Tokió köztiszteletben álló védelmi ereje.

A Flower Division tagjai harcra kényszerülnek, mikor két nagyobb démon a kétségbeesés szélére sodorja a lakosságot, ahogy a sötét birodalom kapuit kitárva rájuk szabadítja csapásait:

  • Oboro, akinek elborult elmélye élvezetet lel mások kínzásában.
  • Yaksha, egy rejtélyes és pusztító maszkos alak, aki kísértetiesen hasonlít egy egykori sztárra…

Azóta történt

  • Sakura Wars teszt (PS4)

    Az már önmagában is csoda, hogy a majdnem 25 éves, de igazi sikereket csak Japánban arató Sakura Wars egy évtized kihagyás után kapott egy folytatást – de vajon milyen lett ez az új epizód.