Tomb Raider: Definitive Edition - Nem terveznek PC-s frissítést

Amikor a Crystal Dynamics bejelentette, hogy PlayStation 4-re és XBOX One-ra kiadja a jócskán feljavított grafikával rendelkező Tomb Raider: Definitive Editiont, még élt némi remény a játékosokban, hogy, mivel az abban használt látványjavítók szinte kivétel nélkül PC-n is működnek, később esetleg egy ingyenes patch formájában bekerülnek a számítógépes kiadásba is.

Ám sajnos a Crystal Dynamics - annak ellenére, hogy korábban azt állították, miszerint ha van rá igény, más platformok számára is elérhetővé teszik a javításokat -, most mégis azt mondták, hogy csak a következő generációs konzolokon lesznek elérhetőek a Definitive Edition által nyújtott extrák. Ezt egy hivatalos F.A.Q. (Kérdések és Válaszok) rovatban írták le nyíltan: "A következő generációs konzolok igényeinek megfelelően az alapoktól lett újjáépítve a játék", valamint "Jelenleg nincs tervbe véve egy PC-s frissítés kiadása".

Bár még most is úgy írják, hogy "jelenleg", ami nem zárja ki a későbbi megjelenést, ennek ellenére sajnos bele kell nyugodnunk, hogy következő generációs Larát majd csak a széria legújabb részében láthatunk, majd valamikor pár év múlva. Ez él a PS3 és XBOX360 tulajdonosok számára is, sajnos nekik sem lesz lehetőségük jelenlegi példányaikat felfejleszteni a következő generációs kiadásra.

Azóta történt

Előzmények