Tom Clancy’s Rainbow Six Siege - Visszatér a Doktor's Curse esemény

A limitált idejű eventen bárki részt vehet, akinek megvan a teljes játék.

A Ubisoft nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy visszatér a Doktor’s Curse limitált idejű esemény a Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-be! A játékosoknak a negyedik évadból lehet ismerős az event, ami a holnapi naptól (október 12.) november 2-ig fog tartani. Az esemény visszahozza Monster Hunt játékmódot is, a már ismert Theme Park pályán – ahol Doc különböző szörnyű teremtményei tanyáznak – ami egyfajta frankensteini megjelenést kapott. Ezúttal azonban a szörnyekre szörnyek fognak vadászni.

Az 5v5 Monster Huntnak ebben az új formájában néhány Monster (Lion és Jackal). is csatlakozik a csapathoz. Visszatértnek a Siege egységek, és most is csak a Siege Hammert használhatják fegyverként, illetve egy eszközt a lehetséges három közül, melyek mind egy-egy egyedi operátor skinhez kapcsolódnak: Eyenox Model III (Jackal), Heartbeat Sensor (Pulse) és EE-ONE-D (Lion). Öt szörnnyel kell majd megküzdeni, illetve két új ellenféllel is, név szerint. Lesion, Frost, Kapkan, Smoke, és Ela, Az új érkezők pedig Aruni és Melusi.

A Védekező szörnyek nem használhatnak fegyvereket, viszont használhatnak csapdákat és különleges képességeket, amik külön erre a játékmódra lettek létrehozva: átmeneti láthatatlanság, gyorsabb futás a meneküléshez. A Támadó szörnyek célja értelemszerűen a Védekezők megölése, míg a Védekező szörnyeknek „csak” túl kell élniük a kört.

A Doktor’s Curse Collection - aminek része lesz több csomag is Smoke, Kapkan, Frost, Lesion, Doc, Bandit és Ela karakteréhez -, a már ismert szörnyek mellett az új szörnyekhez is tartalmaz csomagokat így Jackal, Lion, Aruni, Melusi, és Kaid se marad ki. A különböző csomagok 1680 R6 Creditért megvásárolhatóak lesznek vagy pedig a Collection Packokon keresztül 300 R6 Creditért egyenként. Minden játékos, aki a holnapi napon bejelentkezik, egészen november másodikáig, kapni fog egy Doktor’s Curse csomagot ingyen és további három csomagot is megszerezhet a Ubisoft Challenge-en keresztül.