Thief - Nem lesz multiplayer

Az Eidos Montreal egy interjúban arról beszélt, hogy nem tervezik multiplayer játékmóddal ellátni legújabb játékukat, a Thief-et. Az Eidos azzal magyarázza a dolgot, hogy a játék fejlesztése rengeteg energiát és időt emészt fel és így már nem marad idő a multiplayerre, de szerintük ez nem is baj, mert a Thief egy olyan játék, amely inkább az egyszemélyes játékmódra helyezi a hangsúlyt.

"Hagyományos multiplayer nem lesz a játékban. A sorozat újraindítása rengeteg erőfeszítésünkbe kerül és szeretnénk annak tiszteletben tartani a történetét. A rajongók nagyon türelmetlenül várják az új játékot és olyannak képzelik el, amilyen kell, hogy legyen. Épp ezért mi pontosan ezt is fogjuk tenni - olyanra készítjük el a Thief-et, amilyennek lennie kell, multiplayer nélkül. Viszont van néhány tervünk a kooperatív játékmóddal kapcsolatban, olyanok, amelyek új rálátást adnak a játékosoknak arról, hogy milyen is lehet még a Thief, de ez semmiképpen nem nevezhető multiplayernek. A fő célunk az egyjátékos mód és mindent megteszünk annak érdekében, hogy azt kiválóan elkészítsük."

Valószínüleg az Eidos jól döntött, hogy nem készít multiplayer játékmódot a Thief-hez, mert valóban, ez nem egy olyan játék, ahol ezt erőltetni kellene. A játék megjelenése 2014-ben várható PC-re és next-gen konzolokra.

Azóta történt

Előzmények