Silent Hill - Downpour

A Game Informer legújabb száma néhány oldalon keresztül foglalkozik az új Silent Hill játékkal, ami a Downpour címet kapta. A Vatra Games fejlesztése - igen ezúttal sem a Konami készíti a játékot - az E3-on mutatkozott be egy videóval, azóta sajnos nem sok információ derült ki. Most azonban a Game Informernek lehetősége volt egy demót kipróbálni amiből új részletek kerültek napvilágra.

Ahogy azt eddig is tudtuk a játék ismételten Silent Hillben fog játszódni, viszont annak egy eddig soha nem látott részén, a dél-keletin ami mellesleg olyan méretes lesz, hogy egy metróhálózatot is hozzáadtak a gyorsabb mozgás érdekében.

A harc ezúttal is igencsak másodrendű feladat lesz annál is inkább, hogy az ellenfelek kifejezetten kemények lesznek a fegyvereink amiből egyszerre csak egy lehet nálunk viszont egy idő után tönkre mennek. Ebből kifolyólag a harc egy csapás+sok futás kombóból fog összeállni. Természetesen lesznek boss-fightok is amiket viszont nem lehet kikerülni, ezeket QTE módszerrel kívánják megoldani, aminél csak remélni tudjuk, hogy kellően kidolgozott módszerrel oldják meg.

Az írásból kiderül, hogy a játék fontos szereplője lesz a víz, mint ahogy a Shattered Memories-ben a hó volt az. Valljuk be a Silent Hill játékok egy ideje elveszítették régi fényüket, amit a Shattered Memories sem hozott vissza, hogy a Downpournak ez sikerül-e az még kérdéses, mi bízunk a cseh csapatban. Alább egy korábbi fejlesztő naplót nézhettek meg.

Azóta történt

Előzmények