Risen 3 premier videó

Az előző rész főhőse fél szemmel követi majd az új, a tervek szerint utolsó Risen felvonás eseményeit, legalábbis ez derül ki az akció-szerepjáték megjelenése kapcsán debütált videóból. A német székhelyű Piranha Bytes, a Gothic trilógia készítőinek új játékában a világ ismét a pusztulás szélén áll, ráadásul olyasvalakinek kell megmentenie, aki valószínűleg a háta közepére sem kívánja az egész nyűgöt...

A 2009-ben debütált sorozat első felvonása fejlesztőbrigád látványos visszatérése volt a szerepjátékok világába: az eredetileg a Gothic 3 fejlesztése közben majdnem becsődölő cég a rossz szerződések után végre normális körülmények között állhatott neki a munkának, ez pedig a Risenen határozottan meglátszódott. A szokásosnak mondható nyílt világú, felfedezés központú programból egyes források szerint több, mint egymillió példányt értékesítettek PC-re, a borzalmas, nem az eredeti fejlesztő által készített Xbox 360 port pedig "megtérült" a kiadó szerint.

Azóta történt

  • Risen 3: Titan Lords teszt

    Hiába az elavult grafikus motor és az előző évezredet megidéző megoldások, a Risen harmadik részének minden másodperce aranyat ér, valahogyan így kell egy sorozatot befejezni.

Előzmények