Risen 3: bemutatkozik a Demon Hunter frakció

A Risen sorozat ahhoz képest, hogy német fejlesztőktől érkezik, meglehetősen sok embert foglalkoztat világszerte, ami nem is csoda. Készítője ugyanis az a Piranha Bytes, amely stúdiónak a nyílt világú szerepjátékok egyik koronázatlan királyát, a Gothicot is köszönhetjük. A független germán stúdió a néhai JoWood kiadóval történt szakítás után új sorozat fejlesztésébe kezdett, a Risen címre keresztelt RPG pedig idén kapja meg harmadik, minden bizonnyal záróepizódját, a Titan Lords-ot.

Demon Hunter frakció is lesz a Risen 3 Titan Lordsban

Ebben a fejlesztőstúdiótól elvárható módon megint három frakció gyilkolja majd egymást a hatalomért. A most bemutatkozó Demon Hunterek nem meglepő módon szörnyvadászok elszánt csoportjából áll majd, akik egyrészt mindent megtesznek azért, hogy visszaállítsák a citadella egykori fényét, másrészt pedig megpróbálják a maguk módján megvédeni a történet szerint darabjaira hulló világot a démonok hordáitól.

Azóta történt

  • Videón a Risen 3 összes jó tulajdonsága

    A kiadó a megjelenés előtt pár nappal összegyűjtötte, mit várhatunk a Gothic-sorozat készítőinek új játékától.

  • Risen 3 premier videó

    A Piranha Bytes új játéka, a Risen harmadik része debütált Európában, a kiadó pedig ennek örömére egy trailerrel kedveskedett a potenciális vásárlóknak.

  • Risen 3: Titan Lords teszt

    Hiába az elavult grafikus motor és az előző évezredet megidéző megoldások, a Risen harmadik részének minden másodperce aranyat ér, valahogyan így kell egy sorozatot befejezni.

Előzmények