2019. augusztus 19., hétfő

Gyorskeresés

Risen 3: bemutatkozik a Demon Hunter frakció

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Deep Silver

A Gothic-trilógia készítőinek új játéka ismét három, egymással rivalizáló frakciót mutat be, ezeknek egyike lesz a Demon Hunter.

Hirdetés

A Risen sorozat ahhoz képest, hogy német fejlesztőktől érkezik, meglehetősen sok embert foglalkoztat világszerte, ami nem is csoda. Készítője ugyanis az a Piranha Bytes, amely stúdiónak a nyílt világú szerepjátékok egyik koronázatlan királyát, a Gothicot is köszönhetjük. A független germán stúdió a néhai JoWood kiadóval történt szakítás után új sorozat fejlesztésébe kezdett, a Risen címre keresztelt RPG pedig idén kapja meg harmadik, minden bizonnyal záróepizódját, a Titan Lords-ot.

Demon Hunter frakció is lesz a Risen 3 Titan Lordsban

Ebben a fejlesztőstúdiótól elvárható módon megint három frakció gyilkolja majd egymást a hatalomért. A most bemutatkozó Demon Hunterek nem meglepő módon szörnyvadászok elszánt csoportjából áll majd, akik egyrészt mindent megtesznek azért, hogy visszaállítsák a citadella egykori fényét, másrészt pedig megpróbálják a maguk módján megvédeni a történet szerint darabjaira hulló világot a démonok hordáitól.

Hirdetés

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.