Videón a Risen 3 összes jó tulajdonsága

Egy nagyszerű mozgóképpel ünnepli a Risen 3: Titan Lords pár nap múlva esedékes megjelenését a Deep Silver kiadó. A vállalatnak kulcsfontosságú a játék sikere, hiszen minden valószínűség szerint ez az utolsó alkalom, hogy a legendás Piranha Bytes-sal közösen dolgozhatnak: a német fejlesztőbrigád a JoWooddal történt összeveszése után pártolt ál a céghez, ám három résznyi Risen-után új vizekre eveznek majd a jövőben.

Mindettől függetlenül a Risen 3: Titan Lords nagyszerű lezárása lehet a trilógiának. Hatalmas maximalizmussal, rengeteg felfedeznivalóval ellátott területei, megújított harcrendszere, több száz küldetése a fejlesztőtől megszokott és más játékban egyszerűen nem tapasztalható élő világ illúziójával minden szerepjáték rajongónak érdemes lehet egy menetre. Reméljük, a vállalat most megkapja azt a nemzetközi elismertséget, amire kis túlzással 2000 óta várnak.

Azóta történt

  • Dead Island 2: játszható lesz a Gamescomon

    A mostanság igencsak aktív Deep Silver örömmel jelentette be, hogy játszható változatot visznek ki a Gamescomra a Dead Island sokak által várt folytatásáról.

  • A héten befejeződik a Risen-sorozat

    Utolsó részéhez érkezik a Piranha Bytes zseniális nyílt világú szerepjáték sorozata, a Risen: a Titan Lords alcímet viselő záró epizód a héten jelenik meg.

  • Risen 3 premier videó

    A Piranha Bytes új játéka, a Risen harmadik része debütált Európában, a kiadó pedig ennek örömére egy trailerrel kedveskedett a potenciális vásárlóknak.

  • Risen 3: Titan Lords teszt

    Hiába az elavult grafikus motor és az előző évezredet megidéző megoldások, a Risen harmadik részének minden másodperce aranyat ér, valahogyan így kell egy sorozatot befejezni.

Előzmények