PGA Tour 2K21 - Középpontban a karrier mód

Akik kedvelik a golf valódi vagy virtuális formáját, azoknak augusztus végéig kell várniuk és érkezik a 2K alkotása.

A 2K a minap egy teljesen új PGA TOUR 2K21 előzetest adott ki, melyben felfedte a játék hencegéssel és a klubház innenső oldalának legmenőbb golfruházataival teli karrier módját. Az előzetest, ahogy a játékbeli meccseket is, Luke Elvy és Rich Beem kommentálja.

A PGA TOUR 2K21 karrier módja MyPLAYER karakterünk – akit magunk alkothatunk meg a játék részletes karakterkészítőjével – utazását követi végig egészen a szerény kezdetektől, ahogy igyekszünk nevet szerezni magunknak a Korn Ferry Tour versenyen, egészen a végső küzdelemig a borító sztárja, Justin Thomas ellen a FedExCup dicsőségéért. Kalandunk során élvezhejtük a rengeteg MyPLAYER testreszabási lehetőséget, köztük egyedi kinézeteket, hajstílusokat és divatopciókat férfi vagy női MyPLAYER karakterednek, valamint olyan márkák ruházatait, mint az adidas, Polo Ralph Lauren, Malbon Golf, Callaway Golf, Bridgestone Golf, Taylormade Golf és sok más, illetve pár jóval szokatlanabb darabot.

A PGA TOUR 2K21 2020. augusztus 21-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, 2020. szeptember 25-én pedig Nintendo Switch-re.