The Witcher 3 - céltudatos történet

A Witcher 3 küldetéseinek vezető tervezője, Matheus Tomashkevich a játék történetéről beszélt, amely még a korábbiaknál is céltudatosabb lesz kibővítve a lehetőségeket.

"Geralt még öregebb lett és visszatértek az emlékei. Tudja, hogy mit szeretne kapni az élettől és meg is tesz mindent, hogy az elképzeléseit megvalósítsa. Úgy gondolom, hogy a Witcher 3-nak lesz a legkiforrottabb története a trilógiában. A történet középpontjában Geralt személyes dolgai állnak, de ugyanakkor összetett politikát, intrikát és a rasszizmus témáját is magába foglalja."

Tomashkevich azt is elmondta, hogy senki ne várja azt, hogy Geralt egyszemélyes hadseregként képes megváltoztatni a világot, a játék nem lépi majd át azokat a határokat, amelyeket a játékosok az előző részekben megismertek.

"A Witcher 3 rendkívül céltudatos a történetet és a karaktereket tekintve. Szeretnénk elmesélni egy mély, érzelmekkel teli történetet az epikus világban. Az egymást keresztező történetek nagy hatással lesznek a világra, viszont mi nem szeretnénk Geraltot a világ megmentőjévé tenni - ez túllépné azokat a határokat, amelyeket a sorozat köré állítottunk. Ahogy az szokott lenni, Geralt csupán résztvevője lesz azoknak az eseményeknek, amelyekben nem szeretett volna részt venni és a maga sajátos módján fogja azokat befolyásolni."

A The Witcher 3: Wild Hunt megjelenése 2014-ben várható PC-re és next-gen konzolokra.

Azóta történt

Előzmények