Nincs helye multiplayernek a The Witcher 3: Wild Hunt-ban

Nemrég adtunk hírt róla, hogy lehetséges, hogy multiplayer játékmód is lesz a trilógiát lezáró Witcher játékban, a Wild Hunt-ban. Akkor Adam Badowski, a játék vezető fejlesztője csak annyit mondott, hogy gondolkodnak valamin a multiplayer móddal kapcsolatban, de több információt nem osztott meg.

Nemrég azonban a játék marketing igazgatója, Michal Platkow-Gilewski nyilatkozatott tett és megerősítette, hogy a Witcher 3-ban nem lesz többszereplős játékmód, mivel a játék nagyon történetorientált és így szeretnék minden erejüket az egyjátékos módra fordítani.

"Egy olyan játékban, mint a Witcher 3, amelyben nagy szerepet kap a történet egyszerűen nincs helye multiplayernek. Minden figyelmünket a singleplayer módra szeretnénk fordítani és elérni azt, hogy több mint 100 órányi kiváló játékmenetet biztosítsunk. Geraltból csak egy lehet." - mondta el Platkow-Gilewski.

Valljuk be ez egy remek hír, hiszen ahogy  Platkow-Gilewski is elmondta egy ilyen játékban nincs helye multiplayernek. Ti mit gondoltok erről?

Azóta történt

Előzmények