Novemberben jön a Yakuza: Like a Dragon (PS4, PS5, XO, XSX, PC)

A friss előzetessel együtt a Microsoft Store-nak köszönhetően kiderült a premier napja is, amely az adatlap szerint november 13-ra esik.

A SEGA a Comic Con @ Home keretében új Yakuza: Like a Dragon előzetest adott ki „Heroes of Tomorrow” címen, ami bemutatja a robbanékony és dinamikus RPG játékmenetet a főhős Ichiban Kasuga és szedett-vedett csapata főszereplésével. Mindig is szerettél volna egy csapat középkorú „hőst” látni, ahogy masszív építőipari járművekkel küzdenek, egy arcápolóval verik el a port a huligánokon, vagy galambok áradatát idézik meg? A Yakuza: Like a Dragon-ban mindez megvan, és egyik korábbi RPG-hez sem hasonlítható.

A SEGA továbbá örömmel jelenti be, hogy a Yakuza: Like a Dragon angol szinkront is tartalmazni fog, a karaktereket pedig számos tehetséges kelti majd életre, köztük az elismert TV-s és filmes színész, George Takei. George Takei a nagyhatalmú pátriárkának, Masumi Arakawanak kölcsönzi majd a hangját, aki a Tojo Klán yakuza birodalmának elpusztításával lendíti mozgásba a konfliktust az összetett és csavaros narratíva szívében. A Yakuza: Like a Dragon emellett angol, francia, olasz, német és spanyol feliratot is tartalmazni fog.

A SEGA ma felfedte azt is, hogy a Yakuza: Like a Dragon a korábban bejelentett Xbox Series X, Xbox One, Windows 10, PlayStation 4 és Steam verzió mellett PlayStation 5-re is elérhető lesz. A játék támogatni fogja az Xbox Series X Smart Delivery funkcióját is, biztosítva a játékosokat arról, hogy elég csupán egyszer megvenniük ahhoz, hogy Xbox One vagy Xbox Series X konzolon is játszhassanak vele, mikor mindkét konzol és a játék mindkét verziója elérhetővé válik. A PlayStation 5 frissítési mód egyelőre kidolgozás alatt áll és egy későbbi időpontban kerül bejelentésre.

Bemutatkoznak a Yakuza: Like a Dragon angol szinkronhangjai

A veterán TV-s és filmes színész, George Takei korábban olyan ikonikus karaktereket elevenített meg, mint Hikaru Sulu (Star Trek), Yamato-san (The Terror), Kaito Nakamura (Heroes) és sok más. Mr. Takei most a nagyhatalmú pátriárka, Masumi Arakawa szerepét ölti magára, aki a Tojo Klán yakuza birodalmának elpusztításával lendíti mozgásba a konfliktust Ichiban Kasuga történetében. Ichiban különböző életutat megjárt színes csapatának oldalán igyekszik felfedni az igazságot egykori pátriárkája átállásáról a rivális yakuza szervezet, a Kansai Omi Szövetséghez.

A főbb szereplők szinkronhangjai:

  • Kaiji Tang, mint Ichiban Kasuga, a történet főhőse, aki 18 éves börtönbüntetés után tért vissza
  • George Takei, mint Masumi Arakawa, az Arakawa-család pátriárkája
  • Andrew Morgado, mint Koichi Adachi, az igazságot kutató egykori rendőr
  • Greg Chun, mint Yu Nanba, az elnyomott egykori nővér, aki próbálja jobbá tenni a világot
  • Elizabeth Maxwell, mint Saeko Mukoda, egy küldetésen lévő bár hostess

Azóta történt

  • Yakuza: Like a Dragon teszt

    Szinte felsorolhatatlanul sok minőségi, de igen hasonló epizód után a Yakuza-sorozat szakít hagyományaival, és akcióorgia helyett szerepjátékként szórakoztat.