Megjelent a The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Az antológia sorozat második felvonásának premierjéhez megkaptuk a launch trailert.

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe és a Supermassive Games örömmel jelenti be, hogy már elérhető a The Dark Pictures Anthology következő hátborzongató játéka, a Little Hope PlayStation 4-re és Xbox One-ra, ami a konzolok visszafelé kompatibilitásának köszönhetően PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is élvezhető lesz, akárcsak a Man of Medan.

Négy diák és tanáruk egy elzárt városba keveredik egyedül és elhagyatottan, mérföldekre bármitől, miután buszukkal balesetet szenvednek a rossz időben. Little Hope elhagyatott városában egy rejtélyes köd fogságában rekedve kétségbeesetten keresik a kiutat, miközben az árnyakból a város kegyetlen és baljós múltja vadászik rájuk. Ahogy szemtanúi lesznek a város szörnyű történelmének és az Andover Boszorkánypróbák eseményeinek pokoli démonok emelkednek fel, melyek fáradhatatlanul vadásznak szerencsétlen áldozataikat, akiknek rá kell jönniük motivációikra, mielőtt az ördögi erők lerántanák lelküket a pokol mélyére. Ebben a horror kalandban a játékosoknak életet, vagy akár halált jelentő nehéz döntéseket kell meghozniuk, amik meghatározzák a karakterek sorsát.

Azóta történt

  • The Dark Anthology: Little Hope teszt

    A nyolcrészesre tervezett antológia második darabja a boszorkányperek legendáiról ismert elhagyatott kísértetvárosok témáját dolgozza fel.