Mass Effect 3: Januárban béta és demó, Battlefield 3 tulajok előnyben!

Jó hír minden Mass Effect rajongónak, hogy a harmadik epizód megjelenése előtt kapunk egy kipróbálható változatot belőle, így el tudjuk dönteni, megéri-e tovább gyűjtögetni a játékra. Ezt a hivatalos BioWare fórumon jelentették be, habár egyelőre azt nem közölték, hogy milyen platformokon lesz elérhető a Mass Effect 3 demója.

Mielőtt meglepődnétek, hogy mit keres egy Battlefield 3 kicsomagoló videó a Mass Effect 3 hírben, nos, aki megvásárolja a DICE háborús FPS játékát, az talál benne egy kupont, mellyel korai hozzáférést kap a Mass Effect 3 multilayer bétájához.

Azonban ez csak az új játékokban található kódokra érvényes, aki használt Battlefield 3-hoz vesz 10 dollárért Online Pass kódot, az nem vehet részt a Mass Effect 3 béta tesztelésében. Az újonnan vett csomagban szereplő kupon ezenkívül a Battlefield 3 játékosokat egy exkluzív N7 dögcédulával is gazdagítja, melyet szintén nem kapnak meg a később kódot vásárlók.

A BioWare november folyamán fog egy közleményt kiadni, melyben ismertetik a Mass Effect 3 bétájába való bejutás egyéb lehetőségeit, valamint annak pontos kezdési- illetve az egyjátékos demó megjelenési időpontját is. Reméljük, PC-n is lehetőségünk lesz kipróbálni a játékot vásárlás előtt.

Azóta történt

Előzmények