Lead & Gold: Vadnyugati lövölde

A jelenleg még ismeretlen Fatshark kiadó egy érdekes és mindenképpen rendhagyó akciójátékot fejleszt, ami a többszereplős játékra lesz kihegyezve. Ami igazán izgalmassá teszi a dolgot, az a játék környezete. A Lead & Gold a Vadnyugaton fog játszódni, és elsősorban a többszereplős (multiplayer) játékra lesz kiélezve, ami azt jelenti, hogy a túlélés érdekében bandákat kell szerveznünk, mint ahogy azt az igazi cowboy-ok is tették annak idején. Western-filmekből ismerős akciókban vehetünk részt, postakocsikat, bankokat rabolhatunk ki, vonatokat és városokat támadhatunk meg, párbajozhatunk és hasonló nyalánkságok

Lead & Gold - Exclusive Debut Trailer HD

A játékban lehetőségünk van kooperatív-módban is játszani, de az MI ellen bármikor indíthatunk egy versus módot is. A program a GRIN által összerakott Diesel grafikus motort fogja felhasználni, amely már jó teljesítményt nyújtott a Bionic Commando, vagy éppen a Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter esetében is.

Lead & Gold - Exclusive Mine Raid Trailer HD

A játékról egyelőre semmi egyéb nem került nyilvánosságra, a megjelenési időről nincs információnk, viszont a tervezett platformok listájáról igen, ami a következő: PC, XBOX Live Arcade, Playstation Network.