2017. október 22., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

Kupolaváros - A koncept rajzokon is jól néz ki

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Egy szép adag művészi képet kaptunk a készülő magyar videojátékból, ezeken az elhagyott marsi kupolaváros, és a főszereplő csapat hajója látható.

A magyar Overon Station lerántja a leplet készülő kalandjátékuk, a Kupolaváros koncept rajzairól. A részletes képek bemutatják a történetközpontú sci-fi két legfontosabb helyszínének látványvilágát, a kihalt marsi kupolaváros, valamint a hipermodern űrhajó eltérései meghatározóak a történetmesélés szempontjából.

Hirdetés

„Célunk egy olyan vizuális kontraszt kialakítása, amely szembeállítja a Teca letisztult, elegáns vonalait a város robosztus, brutalista stílusával. Míg az űrhajó elegáns, lekerekített íveivel és könnyű, műanyag anyaghasználatával napjaink jövőképét jeleníti meg, addig a Kupolaváros a 60-as évek retrofuturisztikus elképzeléseiből építkezik; ezt a stílust hatalmas betonépületekkel, szögletes idomokkal és fémes, nehéz anyagokkal dolgozik. Főhőseinknek ez szinte időutazás a múltba, mivel túl fiatalok ahhoz, hogy emlékezhessenek a Kupolaváros fénykorára.” – osztotta meg velünk Kovács Péter, a csapat konceptese. “Rengeteget foglalkoztunk a fontos helyszínek vizuális megkülönböztetésével, így mindegyikük egyedi megjelenést és különleges hangulatot kapott.”

A csapattal készített korábbi interjúnkat ezen a linket olvashatjátok el.

Előzmények

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.