2017. október 19., csütörtök

Gyorskeresés

Mozgás közben is látható a Kupolaváros

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: YouTube

Az Overon Station magyar fejlesztésű játékának első játékmenet előzetesét most bárki megnézheti.

Hirdetés

Az Overon Station fejlesztői stúdió büszkén mutatja be a három fiatal főhős marsi kalandozásairól szóló Kupolaváros legelső játékmenet videóját, amelyet a legutóbbi PlayIT közönsége után most már bárki megtekinthet. A narratív döntés-orientált sci-fi kalandjáték videójában a trió vezetőjét, Lars-t követhetjük nyomon, ahogy a csapat műszaki zsenijének (Don) útmutatásai alapján tevékenykedik az űrhajón, illetve furcsa események után nyomoz az elhagyatott városban. A videóban hallható magyar szinkron -  Larsnak Szvetlov Balázs, Donnak pedig Gacsal Ádám kölcsönözte a hangját.

Ezzel párhuzamosan elindul a Kupolaváros azon az úton, amelynek végén a Steam rendszerében is elérhető lesz majd a program. A rejtélyekkel tűzdelt hangulatos sci-fi kaland egyelőre még csak a Steam elképzelések szekciójában található, azonban pár héten belül a hivatalos Greenlight folyamatot is elindítja a csapat.

A megjelenés még odébb van sajnos, a PC-re, Xbox One-ra, valamint PlayStaton 4-re tervezett alkotás valamikor 2017. elején lesz elérhető.

Azóta történt

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.