Halo: Reach - Lemezolvasási gondok

Az idei esztendő eddigi kétségtelenül legsikeresebb játékának bizonyult a Bungie kiadásában megjelent Halo: Reach, mely a sorozat befejező epizódja is egyben. Mégis, hiába kelt el több, mint hárommillió darab már az első napon, egyre többen jelentik a hivatalos fórumon, hogy gondjuk támadt a lemezek olvashatóságával.

A problémák széles körben jelentkezhetnek, szimpla lefagyás, szünet nélkül ismétlődő videók, vagy hibaüzenetek formájában, miszerint meg kell tisztítani - az egyébként vadonatúj - korongot. A legtöbbet a 20GB-os HDD-vel felszerelt XBOX360 Pro változat tulajdonosai panaszkodnak, de akadtak már problémák a 120GB-os Elite modellekkel is.                           Itt van a Microsoft hivatalos válasza:

"We are aware of a very small number of customers reporting that their copy of Halo: Reach is causing a "disc read" error. Those affected should contact Microsoft customer support at 1-800-4MY-XBOX for troubleshooting assistance."

A Microsoft már tud a problémáról, azt tanácsolják az érintetteknek, hogy mielőbb vegyék fel a kapcsolatot a terméktámogatással, az 1-800-4MY-XBOX oldalon keresztül. A fórumon a játékosok pedig azt javasolják a szerencsétlenül jártaknak, hogy - amennyiben tehetik - próbálják felinstallálni a teljes játékot az XBOX360 merevlemezére, ugyanis ebben az esetben nem jönnek elő a lemezolvasási hibák.

Azóta történt

Előzmények