GTA Online: Vizsgálják az eredmények eltűnésének okát

A Rockstar megkezdte a kivizsgálását a hétvégén történt Grand Theft Auto Online fiaskónak, melynek folyamán sok játékos elveszítette elért eredményeit és játékbeli értéktárgyait. A készítők egy patch kiadását tervezik, melyben korrigálják a problémát, erről egy állapotfrissítésben tájékoztatták a játékosokat.

Addig is, míg egy javítás formájában végleg meg nem oldódik a helyzet, arra kérnek mindenkit, hogy minimalizálja az eltűnések valószínűségét. Elmondásuk szerint amikor ki akarunk lépni a játékból, akkor először pillanat-megállítóval szüneteltessük, majd térjünk vissza az egyszemélyes módba, ekkor ugyanis elmenti az állást a program. Amennyiben ugyanis veszünk valamit és azt követően egyből kilépünk a játékból, elveszhetnek a megszerzett tárgyaink.

Szintén ne használjuk az újrapróbálkozást (Retry) abban az esetben, amikor a következő hibaüzenetet kapjuk: "Rockstar Cloud Servers are unavailable." (A Rockstar felhőszerverek elérhetetlenek). Ez ugyanis szintén a karakteradataink elveszítéséhez vezethet. Amennyiben a szervereket nem lehet elérni, állítsuk meg a játékot a fentebb már leírt módon és térjünk vissza az egyjátékos történethez. Amint helyreáll a kapcsolat, a mentés automatikusan megtörténik.

Azóta történt

Előzmények