GTA Online: Mikrotranzakció útján lehet pénzt szerezni?

Van rá némi esély, hogy az október elsején debütáló Grand Theft Auto Online című játékban mikrotranzakciós vásárlásokra is lehetőségünk lesz. Egy XML fájlt szedett le a Rockstar oldaláról az egyik Reddit fórumozó. Miután kicsit beletúrt az állományba, ott igen érdekes dolgokat talált. FIGYELEM! Az alábbi linkek spoileresek, így csak saját felelősségre olvassátok el őket!!!

A Reddit fórumán tette közzé felfedezését az illető, valamint linkelte annak hivatalos forrását is, melyben feltűnik, hogy a Rockstar valószínűleg mikrotranzakció útján megvásárolható pénz-csomagokat tervez eladásra kínálni játékon belül. A fellelt információ szerint négyféle összeg lesz megvásárolható: 100.000, 200.000, 500.000 és 1.250.000 dollár. Az alábbi megjegyzés volt mellettük:

“Cash is king in this town. Solve your money problems and help get what you want across Los Santos and Blaine County with the purchase of cash packs for Grand Theft Auto Online. All purchased cash is automatically deposited into your character’s bank account. Spend wisely, cash therapy is fleeting"

Ennek alapján minden jel arra mutat, miszerint a pénz-csomagokkal az anyagi gondokkal küszködő játékosok számára - akik a való életben már nem ennyire szegények - kínálnak alternatív megoldást a nehezen megszerezhető pénzforrások pótlására. Bár a fentieket a Rockstar még nem erősítette meg, de máris sokan felháborodtak ennek hallatán.

Azóta történt

Előzmények