Forgive Me Father - Megjelent a retro-FPS korai kiadása

A játék jelenleg kizárólag a PC felhasználók számára vásárolható meg.

A Forgive Me Father, a H.P. Lovecraft különleges művei által inspirált retro FPS, amely a Byte Barrel fejlesztésében és az 1C Entertainment, kiadásában készül, tegnap estétől elérhető PC-n, korai hozzáférésben, az alábbi platformokon: Steam, GOG, Epic Games Store.

Indulj egy őrült útra mint ezen istenverte világot utolsó épeszű embere. Nézz szembe megszállt hordákkal, vérfagyasztó szörnyekkel és más leírhatatlan abominációkkal egy rund-and-gun harcrendszer keretén belül. Próbáld meg az épelméd szikráját megőrizni, ahogy minden egyes próbálkozással, dinamikusan változik karaktered mentális állapota.

Fedezz fel egy kézzel rajzolt univerzumot, amely úgy jelenik meg, mint egy képregény kitépett oldala, miközben megpróbálod visszaállítani a társadalom alapjait. Kutasd át ezen rémisztő világ minden sarkát, lelj titkos helyekre, miközben megpróbálod felfedni az elátkozottak rejtélyének titkát.

A ’90-es évek klasszikus FPS-ei által ihletett Forgive Me Father egyedi harcrendszerrel vár, ahol a játékosok eldönthetik, miként fejlesztik eszközeiket, miközben megpróbálják megőrizni elméjük állapotát. A time-lapse animációk, a 2D-s grafikai elemek a 3D-s környezetben az őrültség szintjétől függően változnak, egy teljesen immerzív és rémisztő élményt kínálva.

Az Early Access változat a tervezett tartalom közel felét tartalmazza, beleértve az első két játszható karaktert, hat fegyvert, négy képességet, 15 ellenféltípust, valamint 2 bosst, az első két fejezet 12 pályájával egyetemben. A részletes roadmap minden játékos számára elérhető, megmutatva, mi várható a korai hozzáférés végéig.

Azóta történt