Esküvő egy kis extrával

Ismét egy nemes cselekedet az egyik játékfejlesztő cégtől, jelezve, hogy mennyire fontosak nekik a rajongók. Korábban a Gearbox kapcsán írtunk róla, hogy egy rajongójuk kívánságát teljesítették. Most hasonló cselekedetet a Bastion fejlesztői tettek. Szerencsére ezúttal nem egy szomorú kéréssel fordultak hozzájuk.

A Bastion egyik rajongója, Jay Greschner úgy gondolta, hogy jó lenne valamivel emlékezetessé tenni az esküvőjüket, így emailt írt a Supergiant Games-nek azzal a reménnyel, hogy a játék narrátora esetleg pár sort elmond majd az esküvőjükön.

Hamarosan választ kapott Greg Kasavin-tól a játék kreatív igazgatójától, melyben megerősítést kapott, hogy nincs akadálya a dolognak. Majd némi egyeztetés után, pár nappal később kapott egy emailt amiben 4 hangfájl volt csatolva, Logan Cunningham a Bastion narrátorának hozzászólásaival.

A pár másodperces hangfájlok az esküvői ceremónia egyes pillanataihoz lettek "megkomponálva", amiket Jay Greschner testvére a megfelelő pillanatokban lejátszott. Ezeket a felvételeket ide kattintva meghallgathatjátok.

Mindez pedig ismét egy jó példa, hogy a játékfejlesztők is csak emberek, és olykor igazán nemes dolgokra képesek a rajongóikért.

Thx.: ollie

Azóta történt