Elstartolt az idei utolsó előtti PlayIT/Veletech rendezvény

Ismét eltelt egy pár hónap és újra jelentkezik Magyarország legnagyobb játékos rendezvénye a PlayIT. Ezen a hétvégén is a Syma rendezvényközpont ad helyet az eseménynek, ahol minden bizonnyal ismét több ezer ember megfordul ezen a hétvégén is. A kiállítások mellett ismét lesznek bemutatók, kihelyezett konzolok, amelyeken bárki kipróbálhatja a legnépszerűbb programokat. A nagyszínpadon ezen kívül különböző versenyekre lehet jelentkezni, valamint a legjobbak összecsapásait is itt lehet követni, minden bizonnyal mindenki megtalálja majd a kedvencét.


A színapadon kicsivel a nyitás után már elkezdődtek a League of Legends összecsapások

Akiket esetleg kevésbé érdekel a videojátékok világa, és inkább a különböző eszközök, kütyük hoznak lázba, annak is érdemes mindenképp kilátogatni a rendezvényre, ugyanis a PlayIT mellett a Veletech kiállítás is látogatható a rendezvényközpontban. Különböző hardverek, telefonok, laptopok, és egyéb érdekes eszközök várják a technika rajongóit. A Veletech kiállításról szóló bemutatókat a Prohardveren tudjátok követni. Mindenkit szívesen várunk november 29-én, és 30-án egész nap a Syma Csarnokban.

Akik szeretnének részleteket látni az eseményből, azoknak érdemes követni élő Blogunkat, amelyet bizonyos időközönként frissítünk új képekkel.

Azóta történt

Előzmények