Előrendelhető a Diablo 3 PS3-ra

A Bliizard elérhetővé tette a Diablo 3 PlayStation 3-as verziójának előrendelési akcióját az Egyesült Államokban, a 60 $-os csomag egy játékbeli tárgyat is tartalmaz, az Infernal Helm megnöveli a kapott tapasztalatii pontok mennyiségét, gyorsabb fejlődést tesz lehetővé. Érdekes módon a játék dobozának képéről hiányzik az "Only On PlayStation" felirat, ez utalhat persze a PC-s verzióra is, de talán egy Xbox-os kiadást is sejtethet.

A PS3-as verzió sok dologban különbözik a PC-s kiadástól, talán a legfontosabb, hogy nem kell hozzá állandó internetkapcsolat és az aukciós ház sem lesz elérhető. Ezen felül mind a felhasználó felület, mind a kameranézet megváltozik, kényelmesebbé téve a kontrollerre optimalizált irányítást.

A Battlenet-hez hasonlóan PS3-on is négyen lehet együtt játszani, akár egy kanapén ülve is, de persze interneten keresztül is találhatunk majd társakat a kalandjainkhoz. Az eredetileg PC-re és Mac-re tavaly kiadott játéknak még nincs pontos megjelenési dátuma PS3-ra, de valamikor az ősszel várható. Ezen felül készül PS4-re is a játék, de arról egyelőre még semmit nem lehet tudni.

Azóta történt

Előzmények

  • Diablo 3 - Playstation 3 trailer

    Végre mozgóképen is láthatjuk a konzolos változatot.

  • Diablo 3 - Képeken a PS3 változat, infók

    A Playstation Meeting 2013 egyik legnagyobb bejelentése volt, hogy érkezik konzolokra a Diablo 3. Most napvilágra kerültek a legelső képek a játékból.

  • Diablo 3 - karakterbemutató (Wizard)

    Miután kiveséztük a Barbár, valamint a Witch Doctor karakterét, nézzük meg, hogy mit tud a Sorceress utódjának kikiáltott Wizard.

  • Diablo 3 - karakterbemutató (Witch Doctor)

    Mikor felröppent a hír, hogy a Diablo harmadik részéből kimaradnak a nekromanták, számos rajongó akart maszek fáklyás felvonulást tartani a Blizzard főhadiszállásánál nemtetszése kinyilvánítására. Ám, minél több információt tudtunk meg a Witch Doctorral kapcsolatban, annál inkább csökkent egekbe szökött vérnyomásunk.