Diablo 3 - Képeken a PS3 változat, infók

Korábban sok pletyka keringett a Diablo 3 konzolos verzójáról, melyeknek bár nem nagyon volt valóságalapja, mégis úgy éreztük, hogy a változtatások ellenére elképzelhető a játék akár Playstation 3, akár Xbox 360 platformon. Hisz, ki ne emlékezne rá, hogy anno a Diablo legelső részének is volt egy konzolos, pontosabban Playstation 1-es átirata.

Egészen a közelmúltig csak találgathattunk, viszont a minapi Playstation Meetingen hivatalosan is bejelentették, érkezik a konzolos verzió. Egyelőre csak annyi információnk van, hogy az érkező PS4 mellet, a jelenlegi generációra, pontosabban Playstation 3-ra is megjelenik a játék. Hogy pontosan mikor, egyelőre nem lehet tudni, de vélhetőleg több információt is megtudunk majd az idei PAX East rendezvényen, ahol a Blizzard is képviselteti magát.

Közben természetesen egy két információt is kaptunk a játékról. Megjelenéskor mind a PS3-as mind a PS4-es változat tartalmazni fogja az alapjátékot, illetve az összes olyan plusz dolgot ami a PC-s változathoz csak később érkezett. Gondolok itt olyanokra mint a Paragon szintek, az Infernal Machine, Monster Power, vagy a Brawling.

Jelenleg ami plusz infót tudunk a játékról az az, hogy megerősítették a négyjátékos online co-op lehetőségét, illetve azt is, hogy egy gépen, maximum 4 játékos játszhat együtt, oszott képernyőn.

A várakozást enyhítendő, megérkeztek az első képek a játékból.

Azóta történt

Előzmények

  • A Blizzardnak nem tetszik, hogy AH-ból öltöznek a játékosok

    A Diablo III fejlesztői elmondták, hogy lassan komoly problémát jelent számukra is, hogy a játékosok nem maguk szerzik a felszerelést, hanem "kölcsönzik" azt az AH-ból.

  • Megerősítették, hogy idén lesz BlizzCon

    A Blizzard tavaly nem tartotta meg hagyományos évenkénti rendezvényét, de idén már biztosan lesz BlizzCon 2013, ezt maga Mike Morhaime erősítette meg.

  • Diablo 3 - karakterbemutató (Witch Doctor)

    Mikor felröppent a hír, hogy a Diablo harmadik részéből kimaradnak a nekromanták, számos rajongó akart maszek fáklyás felvonulást tartani a Blizzard főhadiszállásánál nemtetszése kinyilvánítására. Ám, minél több információt tudtunk meg a Witch Doctorral kapcsolatban, annál inkább csökkent egekbe szökött vérnyomásunk.

  • Diablo 3 - karakterbemutató (Barbár)

    Kicsivel több, mint 1 hónap van a Diablo 3 premierjéig, úgyhogy eljött az idő, hogy kicsit jobban kivesézzük a karaktereket. Első alanyunk a méltán népszerű Barbár lett.