eFootball PES 2020 - Csatlakozik az FC Zenit Saint Petersburg is a klubokhoz

A Konami Digital Entertainment B.V. ma bejelentette, hogy az Orosz Premier Liga jelenlegi bajnoka, az FC Zenit Saint Petersburg lesz az eFootball PES 2020 legújabb Partner Klubja. A csapat teljesen licencelve volt jelen eddig is a játékban, de Partner Klubbá való előlépésével a Gazprom Aréna, avagy a St Petersburg Stadion is megérkezik az új részbe egy 2020 második negyedévében várható Data Pack részeként. Ezt a modern stadiont a lehető legmagasabb minőségben fogják újraalkotni a játékban a KONAMI tapasztalt művészei.

Az ismert stadion érkezése mellett PES Legenda lett a korábbi FC Zenit sztár, Andrey Arshavin, aki mától elérhető a myClub felületén. Az Orosz Premier Liga teljes exkluzív licence után a FC Zenit Partner Klubbá válása is jól mutatja, mennyire fontos az orosz piac az eFootball PES sorozat számára. A hivatalos partnerkapcsolattal együtt a helyi események és aktivitások száma is növekedni fog az FC Zenit és a KONAMI között, ami magában foglalja a jövőbeli esport lehetőségek felfedezését.

Dmitry Mankin, Commercial Director, FC Zenit hozzátette:

Rendkívül büszkék vagyunk, hogy a Zenit bekerült az eFootball PES 2020 Partner Klubjai közé. A rajongókkal való interakció a virtuális térben egy olyan modern trend, amit nem hagyhatunk figyelmen kívül. Ennek a megállapodásnak köszönhetően a támogatóinknak lehetősége lesz az FC Zenit kivételes szakértelemmel újraalkotott játékosait irányítani a Gazprom Arénában az eFootball PES 2020-ban.”

Megtisztelő, hogy bejelenthetjük, hogy az FC Zenit lett a legújabb Partner Klubunk, amivel tovább erősítjük az orosz labdarúgás iránti elhivatottságunkat” mondta Jonas Lygaard, Senior Director, Brand & Business Development, Konami Digital Entertainment B.V.

A már így is lenyűgöző számú Partner Klubunkra építve reméljük, hogy ez a megállapodás is megmutatja, hogy folyamatosan keressük a lehetőséget a rajongóinkkal való kapcsolatra kiterjesztésére világszerte, különösen olyan helyeken, ahol a labdarúgás továbbra is virágzik.