EA E3-as felhozatal

Ma este zajlik majd az EA konferenciája is, de már előzetesen meg tudjuk veletek osztani, hogy a meglepetéseken kívül milyen játékokkal készülnek.

Az alábbi lista az EA sajtóközleményének változatlan formája:

 

Battlefield 3™

A Battlefield 3, a Battlefield sorozat következő darabja elhozza a modern hadviselés páratlan intenzitású élményét a Föld körül, Párizs zsúfolt utcáitól a Teheránt övező sivatag homoktengeréig. A Battlefield 3 idén megelőzni készül versenytársait: a Frostbite™ 2 játékmotornak köszönhetően forradalmi fejlődést jelent konzolon és PC-n egyaránt a karakter animáció, látvány leképezés, hangeffektek és pusztítható környezeti elemek terén. A Battlefield 3 az egyetlen Frostbite 2 motort használó FPS (belső nézetű akciójáték) a piacon, az egyetlen akciójáték, ahol a játékélményt ennyire élővé varázsolja a valóságközeli látvány, hang és mozgás. A Battlefield sorozat mindig is egyedülálló, díjnyertes szabad játékmenetéről, a hatalmas játékterületről, pusztítható környezeti elemeiről és széles járműkínálatáról volt híres. Ebben az évben ez hatványozottan igaz lesz a Frostbite 2 motorral szinte tapinthatóvá váló harcmezőn a szóló és többszereplős játékmódokban egyaránt.

  • Platformok: PlayStation®3, Xbox 360® és PC
  • Megjelenés: 2011 ősz
  • ESRB besorolás: “RP” – besorolás alatt

FIFA 12 Konzolon

A bolygó legjobb sportjátéka a forradalmi Player Impact Engine, azaz új játékos ütközésmodell segítségével teremti újra a műfaj alapjait, ahol a fizikai interakciók ugyanúgy jelennek meg a pályán, mint a valóságban. A további játékmenet fejlesztések még valósághűbb, mélyebben átélhető futball élményt jelentenek az idei FIFA 12-ben. A precíziós labdavezetés pontosabb labdakezelést tesz lehetővé szűk helyeken, átgondoltabb támadásokat, jobban uralható játéktempót eredményezve. A támadás fejlesztéseit ellensúlyozzák a védelem számára készített újítások, melynek legfontosabb új eleme a taktikai védekezés. Ez alapjaiban változtatja meg a védelem felépítését, egyenlő hangsúlyt fektetve a helyezkedésre, passzok elfogására és labdaszerzésre.

  • Platformok: Xbox 360 és PlayStation 3
  • Megjelenés: 2011 ősz
  • ESRB besorolás: “RP” – besorolás alatt

FIFA 12 – Kézi konzolon

A FIFA 12 a leggazdagabb, legautentikusabb 3D futball élmény Nintendo 3DS™ platformon. Válj igazi céllövővé az opcionális érintőképernyős irányítással! A játékos nézetéből kiválasztható a cél az alsó képernyőn, majd hajszálpontosan helyezhető el a lövés. A játékosok valós szupersztár bőrében vagy saját magukat a játékba importálva egyaránt élvezhetik az új 3D Street Soccer Mode-ot, az első 3D utcai focit. Itt a környezet megelevenedik az innovatív ívelt pályának köszönhetően, amely maximálisan kihasználja a 3D effektusokat. A FIFA 12 több mint 500 licenszelt klubot és 8 játékmódot tartalmaz, mint a klasszikus 11-11 ellen, helyi vezetékmentes egymás elleni küzdelem, Be A Pro, bajnokság mód, több mint 50 valós verseny és teljes mélységű Career Mode.

  • Platform: Nintendo 3DS
  • Megjelenés: 2011 ősz
  • ESRB besorolás: “RP” – besorolás alatt

FIFA Superstars

A FIFA Superstars ingyenesen elérhető közösségi játék, ahol a játékosok a világ legjobb játékosaiból álló csapatot hozhatnak létre és menedzselhetnek, versenyre hívva Facebook barátaikat. Jelenleg ez a Facebook legnépszerűbb sportjátéka, átlagosan több mint havi 3 millió felhasználóval. A  FIFA Superstars  az EA SPORTS kiterjedt futball licenszeit használva 30 valós ligát, 500 csapatot és 15000 játékost tartalmaz. A rajongók fantasy ligákat is alkothatnak játékos átigazolásokkal, egymás elleni mérkőzésekkel, bajnoksági részvétellel, esetleg szélesebb körben kereshetnek kihívást a különböző ranglétrák használatával.

  • Platform: Facebook
  • ESRB besorolás:: Nincs

Need for Speed™ The Run

A Need for Speed The Run lélegzetelállítóan izgalmas, veszedelmekkel teli futamra invitálja a játékosokat a Golden Gate-tól az Empire State-ig! A konkurencia kemény: a játékosok által megszemélyesített Jack a világ leghírhedettebb közúti versenyzőinek százaival kénytelen megmérkőzni. A sűrű városi forgalomban, jeges aszfaltú hegyi hágókon és égre törő sziklafalak közt is csúcssebességgel robogó mezőny tagjainak mindegyike az életét kockáztatja a győzelemért. A Black Box stúdió visszatér, hogy a Frostbite 2 grafikai motor fantasztikus látványeffektjei és fizikája segítségével új szintre emelje az autóverseny-szimuláció műfaját. A Need for Speed The Run páratlan élményt nyújt azok számára is, akik hozzáedződtek a versenyjátékok izgalmaihoz: a hollywoodi stílusú akciójelenetek és a világszínvonalú grafika mellett ütős háttértörténetet is felvonultat.

  • Platformok: Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Nintendo 3DS és PC
  • Megjelenés: 2011. november 15
  • ESRB Rating: „RP” (folyamatban)

The Sims™ 3 Nemzedékek

A The Sims 3 Nemzedékek új élmények és élettapasztalatok sorozatát ígéri minden korosztálynak! A játékosok számos új módon fejezhetik ki kreativitásukat: újdonságok garmadája várja őket, az új ünnepségektől az élet drámai eseményeiig. Elsőként a gyerekkor varázslatos világát tapasztalhatják meg: az új maskarás láda jóvoltából jelmezbe öltöztethetik a simgyerkőcöket, és elnézhetik, ahogy a gyerekek a három egyedi lombházikó valamelyikében életre keltik a kedvenc meséiket. A gondtalan gyermekkort a mozgalmas kamaszévek követik, ahol a játékosok megismerhetik a fegyelmezés új eszközét, a büntetések rendszerét: a helytelenkedő kamaszokat a csínytevéseikért vagy a takarodó utáni kiszökdösésükért szobafogságra ítélhetik a zord ősök. Azok a tinik, akik rendelkeznek a lázadó jellemvonással, az átlagosnál nehezebben szánják rá magukat, hogy otthon maradjanak, és legszívesebben állandóan csínytevésekkel törnének borsot a környezetük orra alá. Eközben egyes kortársaik mindent megtennének, hogy a következő sulibálon bálkirállyá, illetve bálkirálynővé koronáztathassák magukat… A felnőttkor a végtelen szabadságot hozza el: a felhasználók legény- vagy lánybúcsúkat tarthatnak, majd hetedhét országra szóló lagzit csaphatnak, a kapuzárási pánik eljövetelével pedig újjávarázsolhatják a megjelenésüket, és még az is lehet, hogy új hivatást keresnek maguknak. A The Sims 3 Nemzedékek játékosai ráadásul a játék belső kamerájával nyomon követhetik és megörökíthetik simjeik életének nagy pillanatait, majd az emlékek új rendszerének segítségével feltölthetik és megoszthatják pillanatképeiket a hu.TheSims3.com oldalon, illetve a Facebookon. Akár építészként otthonokat terveznek, mesemondóként lebilincselő történeteket mesélnek el, vérbeli csínytevőként kísérleteznek, vagy nagyra törő célokat dédelgetve valóra váltják simük életének nagy álmát, a játékosok minden életszakaszban új és egyedi játékösszetevőkkel, hangulatmódosítókkal, tárgyakkal és egyéb újdonságokkal ismerkedhetnek meg.

  • Platformok – PC, Mac
  • Megjelenés dátuma: – 2011. június 2.
  • ESRB besorolás – „T” (Tizenéveseknek)

The Sims 3 Házi kedvenc

A The Sims 3 Házi kedvenc idén ősszel jelenik meg Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo 3DS és PC/Mac platformra. A The Sims 3 Házi kedvenc lehetővé teszi, hogy mindenki a saját kedve és stílusa szerint alakítsa a játékélményt: a játékosok eldönthetik, hogy a játék kreatív oldalát előtérbe helyezve összeillő háziállat-gazdi párosokat terveznek, a játékbeli célok megvalósításával jutalmakat gyűjtenek, kísérletező kedvüknek teret engedve a feje tetejére állítják a simek életét, vagy mesemondóként lebilincselő történeteket mesélnek el és osztanak meg a barátaikkal. Ráadásul – a sorozat történetében egyedülálló módon – immár az állatok felett is teljes irányítást élvezhetnek, és egyedi személyiséggel ruházhatják fel őket. A konzolos változatok egyedi sajátosságaként a felhasználók a gazdáik segítségére siető állatok társaságában nyomozásra indulhatnak, és rejtélyes esetek egész sorát oldhatják meg városszerte. Az Xbox 360 változat játékosai a Kinect™ érzékelő jóvoltából hangparancsokkal is irányíthatják simjeiket és állataikat. Végül, de nem utolsósorban: a PC/Mac verzió exkluzív újdonságaként a játékosok lovakat fogadhatnak örökbe! A simek a közlekedés egy új formájaként is használhatják hátasaikat, és olyan közös tevékenységeket végezhetnek együtt, mint a versenyzés és a díjugratás. A The Sims 3 Házi kedvenc játékosai simeket és állatokat hozhatnak létre, irányíthatják az életüket, és minden eddiginél izgalmasabb kalandokat élhetnek át együtt.

  • Platformok – Xbox360, PS3, Nintendo 3DS, PC/Mac
  • Megjelenés dátuma – 2011 ősze
  • ESRB besorolás – „RP” (Besorolás függőben)

 

The Sims Medieval™ - iOS

Középkori fantáziáid a The Sims™ jóvoltából most mobiltelefonon is életre kelhetnek, hogy útközben se kelljen elszakadnod a játéktól! A The Sims Medieval™ a középkorba repíti vissza a The Sims sorozatot – az iPhone és iPod touch változatok vadonatúj funkciók sokaságát, megújult grafikát és vadonatúj játékmenetet kínálnak. A játékosok a sorozat történetében először hősöket teremthetnek, kalandozni küldhetik őket, és harcba szállhatnak országuk ellenségeivel, miközben kalandokban, romantikában, valamint drámai és mulatságos helyzetekben bővelkedő középkori történeteket mesélnek el.

  • Platform – iPhone
  • Megjelenés dátuma – 2011. augusztus
  • ESRB besorolás – nincs

Star Wars™: The Old Republic™

A Star Wars: The Old Republic történetalapú MMO a stílus elismert szakértői, a BioWare és a LucasArts műhelyéből. A játék új színt visz az MMO műfajába azzal, hogy a szokásos tartalmak – harc, a felfedezés és a karakterfejlesztés – mellett a történetre is komoly gondot fordít. A Star Wars: The Old Republic vérbeli MMO, mely az összes hagyományos jellemzőt – az egymás elleni harcot, a tárgykészítést és -cserét, illetve a kapcsolatépítést – felvonultatja. 3600 évvel Darth Vader felemelkedése előtt, a galaxist megosztó hidegháború idején játszódik; a fogyasztó állhat a Galaktikus Köztársaság vagy a Sith Birodalom oldalára, és nyolc hagyományos Star Wars karakter – Jedi lovag, fejvadász, csempész, Sith harcos, stb. – közül választhatja ki a leginkább kedvére valót. Minden játékos személyes története az általa hozott döntéseknek megfelelően alakul, így mindenki számára adott a lehetőség, hogy saját Star Wars sztorijának hősévé váljon. Utazásai során ki-ki számos kísérő karakterbe botlik, akik – döntései függvényében – hű társai, segítői vagy épp árulói lesznek. Közös kalandjaik során bebarangolhatják a Star Wars: The Old Republic lenyűgözően eleven galaxisának világait, hősi csatákat vívhatnak, és megtapasztalhatják a hamisítatlan Star Wars hangulatot árasztó harcrendszer izgalmait.

  • Platform: PC
  • Megjelenés: nincs kitűzve
  • ESRB besorolás: „RP” (folyamatban)

Mass Effect™ 3

A BioWare díjnyertes fejlesztőgárdájának jövő évi újdonsága a Mass Effect 3, a nagysikerű és epikus akció-szerepjáték befejező része. Kezdetét vette a galaxisért vívott háború. A kaszásoknak nevezett ősi, idegen faj megindította támadását, és elpusztít mindent, ami az útjába kerül! A Földet megszállták, a galaxis civilizációja végveszélyben forog, és te vagy az egyetlen, aki megmentheti. Ha kudarcot vallasz, az emberiségre kihalás vár. Shepard parancsnok bőrében te döntesz az események alakulásáról, kiválaszthatod a megmentendő bolygókat és a szövetségeseket, akik segítségével egyszer s mindenkorra véget vethetsz a kaszás fenyegetésnek.

  • Platformok: PlayStation 3, Xbox 360 és PC
  • Megjelenés: 2012 első negyedéve
  • ESRB besorolás: „RP” (folyamatban)

NHL® 12

Az EA SPORTS™ NHL 12 játékban te lehetsz a sportág következő legendája. Válj szupersztárrá az újragondolt Be a Pro módban, éld át karriered legendás pillanatait, döntsd halomra a rekordokat és biztosítsd helyedet az NHL történelmében! Ízleld meg az igazi hoki izgalmait az NHL 12 Full Contact fizikai motorja jóvoltából egy minden eddiginél valószerűbb világban, ahol törik a plexi, repülnek a sisakok, a játékosok pedig a palánkon is átbuknak egy erősebb bodicsektől. Élvezd ki a gazdagabb körítés hangulatát, és – a termékcsalád történetében először – tapasztald meg a szabadtéri játék örömét is az idény egyik legnagyobb jégkorong-eseménye, a pittsburghi Heinz stadionban rendezett NHL Winter Classic résztvevőjeként! Az idei játékban a kapusok viselkedése is dinamikus; a játékosok ütközhetnek velük, ellökhetik őket, sőt, akár a kaput is! A kapusok egy-egy sikeres hárítás érdekében messzire kitámadnak, és bármikor készek pofonpárbajba bonyolódni leggyűlöltebb riválisaikkal a mérkőzés folyamán!

  • Platformok: Xbox 360 és PlayStation 3
  • Megjelenés: 2011. szeptember
  • ESRB besorolás: „RP” (folyamatban)

EA SPORTS™ PGA TOUR® Golf Challenge

Az EA SPORTS PGA TOUR Golf Challenge ingyenesen játszható közösségi játék, amely valós idejű 3D golf élményt nyújt a Facebook® felhasználóinak. Az első 3D játék a maga nemében, ahol a játékosok barátaikkal versenyezhetnek olyan valós hivatalos pályákon, mint a TPC Sawgrass, a Pebble Beach Golf Links, St. Andrews és mások. A játékmenet kifejezetten alkalmi játékosokra szabott, gyorsan elsajátítható játékmechanikával, egy kattintással elvégezhető ütésekkel, egyszerű, egérrel vagy billentyűzettel végrehajtható célzással, egyedi klubokkal és számos ütésfajtával. A PGA TOUR Season Mode a játék idény módja, amely során hat szint kihívásait teljesítve juthatunk el a PGA TOUR Excellence jelentette kiválóságig. A napi kihívások segítségével mindenki meginvitálhatja Facebook barátait egy villámversenyre, a 3-lyukas meccsek 5 perc alatt lejátszhatóak, heti összesítéssel és eredményhirdetéssel.

  • Platform: Facebook
  • ESRB besorolás: Nincs

Kingdoms of Amalur: Reckoning™

A Kingdoms of Amalur: Reckoning a rajongók régi álmát testesíti meg, egy nyílt világú akció-szerepjáték képében. Fejlesztője a háromszoros World Series bajnok Curt Schilling 38 Studio-ja és a Big Huge Games; a Reckoning Amaluron játszódik, egy klasszikus, gazdag fantasy világban, melynek 10000 éves történetét a 22-szeres New York Times best seller író, R.A. Salvatore alkotta meg. A játék élő, lélegző birodalmakba vezet, a nyílt világot mágia itatja át, felfedezni és leküzdeni váró veszedelmek szegélyezik hősünk útját, amint a gazdag történetszövésű cselekmény megelevenedik Todd McFarlane, a Spawn látványtervezőjének munkájaként. A játék tervezője a nyílt világok apostola, Ken Rolston, az Elder Scrolls III: Morrowind és az Elder Scrolls IV: Oblivion atyja – legújabb munkájában, a Reckoningban a játékosokat egy hatalmas világ végtelen lehetőségei várják. A projekt három vezéralakja és az őket támogató tapasztalt fejlesztőcsapat olyan játékot alkot, amely örökre megváltoztathatja az RPG műfaját.

  • Platformok: Xbox 360, PlayStation 3 és PC
  • Megjelenés: 2012
  • ESRB besorolás: “RP” – besorolás alatt

Madden NFL 12

A Madden NFL 12, a közismert termékcsalád szép hagyományának folytatója, idén közelebb viszi a rajongókat az NFL-hez, mint bármikor azelőtt. A Madden NFL 12 a pályán zajló játékot és a játékmenet egészét átalakítva hat főbb területet forradalmasít: a játékmenetet és az eredménylistát; a grafikai prezentációt; a Franchise és Superstar módot; a játékosok dinamikus kezelését; a Madden Ultimate Teamet és az online közösségeket. Akár a kanapén, akár a hálózatban küzdesz vetélytársaiddal; akár a Super Bowl megszerzéséért nyomulsz Franchise módban, akár álomcsapatot építesz Madden Ultimate Team módban, a Madden NFL 12 hamisítatlan NFL hangulatot áraszt, és a termékcsalád hagyományainak méltó folytatójaként minden ízében valódi játékélményt kínál!

  • Platformok: Xbox 360, PlayStation 3, Wii™, PlayStation®2, PSP®
  • Megjelenés: 2011. augusztus 30
  • ESRB besorolás: „E” (bármely korosztálynak)

Madden NFL Football – Kézikonzolra

A Nintendo 3DS platformra készült Madden NFL Football korábban nem tapasztalt valószerűséggel, 3D grafikával kelti életre az NFL csapatait. A játék a hagyományos 11 11 elleni felállásban éppoly valószerű, mint az ötfős csapatokkal játszható gyors módban. Akár Madden NFL újonc vagy, akár dörzsölt profi, a három nehézségi szint valamelyikén megtalálod a számításodat!  Használd ki a Nintendo 3DS érintőképernyőjében rejlő lehetőségeket, és irányítsd a játékot egy-egy ujjmozdulattal! A mindenki számára élvezetes 3D futballélményt kínáló Madden NFL Football az eszményi útitárs a labdarúgás szerelmesei számára!

  • Platform: Nintendo 3DS
  • Megjelenés: már kapható
  • ESRB besorolás: „E” (bármely korosztálynak)

Madden NFL Superstars

A Madden NFL Superstars ingyenes szociális hálózati játék az NFL futball milliós rajongótábora számára. Használóinak hamisítatlan NFL élményben lehet részük, miközben létrehozzák és pályára küldik álmaik profi futballistákból verbuvált csapatát a Facebookon barátaik vagy alkalmi Facebook-ismerőseik ellen! Season módban a játékosok egy folyamatosan frissülő ranglista alapján egyre nagyobb kihívást jelentő ellenfelekkel mérkőzhetnek meg a bajnoki címért. Az NFL Pro League módban a játékosok Madden NFL Superstars csapatai a létező legnagyobb kihívással néznek szembe a valódi idény legjobb NFL csapatainak képében. A Scrimmage módban a játékosok különleges rangadókon mérhetik össze erejüket a Facebookon barátaikkal vagy alkalmi ismerőseikkel. A Game Changers, mely a gyengébb képességű csapatok gólveszélyességének növelésével egyenlíti ki az esélyeket; a stadionok, csapatnevek és -logók testre szabhatósága, illetve a valódi NFL sztárokat tartalmazó játékoscsomagok csak a legkiemelkedőbb jellemzők a sok közül!

  • Platform: Facebook
  • ESRB besorolás: nincs

Madden NFL 12 – iOS

Az App Store első számú futballjátéka valósághű NFL élményt nyújt mobilkészüléken is. Vidd magaddal a focit a 32 NFL csapat majd’ kétezer labdarúgójával és az exkluzív, csak mobilon elérhető játékmódokkal együtt! Az idei Madden NFL 12 magasabb szintre emeli a játékélményt az új vezérlőkiosztások és kameraszögek segítségével, melyek a valaha látott legvalószerűbb Madden NFL élményt biztosítják mobilodon!

  • Platformok: iPhone, iPod touch és iPad
  • Megjelenés: 2011. augusztus 20
  • ESRB besorolás: nincs

NCAA® Football 12

Az NCAA Football 12 egy középiskolás sportoló karrierjét követi nyomon korábban nem tapasztalt mélységben és életszerűséggel. Tapasztald meg a versengés és a szombati mérkőzésnap összes izgalmát; kísérd végig a játékost a középiskolai szupersztárból egyetemi futballcsillaggá, majd vezetőedzővé válás rögös útján Road to Glory és Dynasty módokban! A továbbfejlesztett játékbeli prezentáció, az új hagyományok és a vadonatúj ütközési modell gondoskodnak róla, hogy nemzeti bajnokságba való berobbanásod az NCAA Football 12-ben csakugyan ütős legyen!

  • Platformok: Xbox 360, PlayStation 3
  • Megjelenés: 2011. július 12.
  • ESRB besorolás: „E” (bármely korosztálynak)

SSX™

Az SSX előző nemzedék egyik legsikeresebb arcade-játékának újragondolt változata: lélegzetelállító, fizikai törvényekre fittyet hányó mutatványok sora az első pillanattól az utolsóig! A játékosok az SSX Tricky és az SSX 3 legnépszerűbb karaktereinek bőrébe bújva versenghetnek egymással és a túlélésért a világ leghíresebb hegyi pályáin. A NASA topográfiai adatbázisának felhasználásával generált pályákon zajló SSX minden kanyarja azzal a céllal készült, hogy napjaink konzoljainak grafikai színvonalán idézze meg a videojátékipar egyik legkedveltebb sorozatának hangulatát.

  • Platformok: Xbox 360, PlayStation 3
  • Megjelenés: 2012 január
  • ESRB besorolás: „RP” (folyamatban)

World Series Superstars

A World Series Superstars ingyenes szociális hálózati baseball-játék a Facebookra a MLB Advanced Media és a MLB Players Association engedélyével. A World Series Superstarsban ki-ki létrehozhatja saját, hivatásos baseball-játékosokból álló csapatát, melyet egy teljes idényen át igazgathat, és akár barátai vagy ismerősei ellen is pályára küldhet. Az EA SPORTS „Superstars” modelljére épülő, hivatásos játékosok sorát felvonultat program tág teret enged a fogyasztó egyéni döntéseknek, a pályán és a kispadon egyaránt. A felhasználók virtuális menedzserként élhetik át a csapatszervezés, a stadionépítés és a népszerűségért folytatott küzdelem  összes izgalmát. Turnéra indulhatnak sztárcsapatukkal, és valós idejű, interaktív szimulációkban – bemutató mérkőzéseken vagy bajnoki szériákban – mérhetik össze erejüket barátaik álomcsapataival. Az utóbbi Major League módjában mind a 30 MLB csapat szerepel, és akár a World Series is elérhető. Játssz naponta, és tippelj a valódi MLB mérkőzések eredményére játékbeli jutalmakért!

  • Platform: Facebook
  • ESRB besorolás: nincs

Azóta történt